• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Panika u Barsi! Nove zvijezde tima planiraju bijeg - "Ne cijenite nas"!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Barselona se muči da produži ugovore sa dvojicom važnih igrača za budućnost.

 Gavi i Arauho žele da napuste Barselonu Izvor: Profimedia

Barselona je ljetos ostala bez Lea Mesija, potom je pritisnula dugme "restart" i čini se da za sada ide u dobrom smjeru. Ćavi je posložio ekipu kako je želio, dobio je zanimljiva pojačanje, uspio je da od mladih fudbalera izvuče maksimum, a na sve to potpisan je i bogati sponzorski ugovor koji će to sve lijepo obezbijediti.

Ipak, nisu svi problemi riješeni. Barselona i dalje ima velikih muka sa budžetom za plate, pa su zbog toga mnoge operacije ugrožene i pitanje je da li će uspjeti da se izbore sa tim...

Najveće glavobolje trenutno zadaju mladi fudbaleri Gavi i Ronald Arauho za čije se produženje ugovora Barselona bori. Digli su ruke od Dembelea i odlučili da sve ulože u njih dvojicu, međutim njihovi agenti nisu zadovoljni ponudama i zbog toga je sve trenutno stopirano.

Gavi, koji je legitimni nasljednik Ćavija, briljira čitave sezone sa samo 17 godina, ali mu ugovor ističe narednog leta. Odbio je sve ponude do sada, a zbog male klauzule (50 miliona evra) lako bi mogao da "odleprša" iz Barselone.

Za njega se interesuju bogatiji Junajted, Siti, Pari Sen Žermen i Bajern, a Ćavi je već alarmirao sve u klubu da mu daju novac koji traži. Trenutno Gavi zarađuje samo 100 hiljada evra godišnje, što je zaista sramno, ali bi njegov bogatiji ugovor mogao da napravi haos u budžetu i novi problem sa finansijskim fer-plejom.

Slična situacija je i sa Arauhom (23) koga u klubu vide kao stub odbrane, ali mu za godinu dana ističe ugovor i nije zadovoljan ovom ponudom.

Urugvajac ne zarađuje ni milion evra godišnje, a Arsenal i Junajted su mu ponudili mnogo veći novac. Nezvanično, "tobdžije" su izašle sa ponudom od 6 miliona godišnje, a "crveni đavoli" sa 8. To znači da će Barselona morati da pronađe novac za bolju ponudu, a nema ga trenutno.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC