• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stankovića još boli Rendžers, vidio je letak Delija: "Čuli smo za par na žrijebu, ko zna šta je tu moglo da bude..."

Autor Haris Krhalić

Crveno-bijeli i dalje razmišljaju o propuštenim šansama u osmini finala Lige Evrope

 Dejan Stanković o poruci Delija Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda

Poslije oproštaja od Evrope, Crvena zvezda se ponovo potpuno fokusira na glavni cilj ove sezone - borbu za osvajanje Superlige. Ekipa Dejana Stankovića u nedjelju će na svom stadionu dočekati Kolubaru, ali je i dalje snažan utisak revanša protiv Glazgov Rendžersa, u kojem su crveno-bijeli ispustili nekoliko velikih šansi da daju još neki gol i da "zakuvaju" dvomeč.

"Arhivirali smo Rendžers, ali ostaje žal, pogotovo nakon što se prespava i kada se okrenemo nazad da vidimo šta smo sve uradili i šta smo mogli. Ostaje žal, jer mislim da smo dosta šansi promašili. Kao što smo pričali dosta puta, kada dođeš u 'nokaut fazu', plaćaš male greške. Sitnice i detalji odlučuju pobjednika i prolaz u narednu rundu, što se ovog puta nama desilo. Dosta toga smo promašili, i skupo smo platili svaku grešku. Ostaje nam prostora da budemo preponosni. Juče smo vidjeli par Rendžers – Braga, a mi se već poznajemo sa Bragom, pa ko zna šta je tu moglo da bude. Ali opet govorim, arhivirali smo sve. Ostaje nam odbrana duple krune, što je veliki i najvažniji cilj u ovoj sezoni. Sve ovo što je došlo, je jedan bonus za naše navijače i naš klub, i jedan veliki iskorak za naše igrače", počeo je Stanković priču za klupski sajt u subotu popodne.

On je dodao i da mu je velika želja da stadion bude što puniji u nedjelju od 18.30 časova.

"Vidio sam letak koji su Delije istakle, da su presrećni i preponosni na momke, tako da i mi svi želimo da sutra dođe što više ljudi, da pozdrave ove hrabre igrače koji su ostavili sve na terenu. Nebitno ko će igrati u Kolubari, mi znamo naš zadatak".

Stanković je pomenuo nekoliko svojih igrača, Počeo je od Nemanje Motike, Bajernovog đaka koji je ove zime stigao među crveno-bijele i dobio je šansu protiv Rendžersa. Postoji šansa da u nedjelju zaigra od starta.

"Možda je momenat. Vidjećemo poslije današnjeg treninga jer smo dosta iscrpljeni. Vidjećemo ko se kako osjeća i ko je koliko uspio da odmori. Već imamo u glavi kako ćemo i šta ćemo, fale male sitnice, ali mislim da ima prostora da Nemanja počne utakmicu".

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Govorio je Stanković i o igri sa dva špica na terenu, što je bilo njegovo opredeljenje protiv Rendžersa, kada je nastupio sa Ohijem i Milanom Pavkovim.

"Ima svojih i za i protiv, kada se igra sa dva špica. Sigurno da odbrana i vezni red mogu da trpe u tim situacijama dosta jače, ako se presing ne uradi kako treba. Ja sam zadovoljan kako su njih dvojica izgledali u paru. Mogli smo to još bolje da realizujemo nekih 55-60 minuta. Imali smo stvarno dosta šansi. Govorili smo već, svaka utakmica je za sebe, i ona će biti pripremljena za sebe. Crvena zvezda uvijek igra direktno i ofanzivno, a da li će tu biti jedan ili dva špica, nama to ne mijenja previše".

Otkrio je Zvezdin trener i stanje povrijeđenog Kristijana Pićinija, koji se uhvatio za zadnju ložu dok je jurio igrača Rendžersa u kontri iz koje je škotski tim dao odlučujući gol.

"Italija je jaka reprezentacija. Pićinija nije bilo dugo i tek je sada vezao nekoliko utakmica. Povreda nije toliko ozbiljna kao što je izgledalo, bar po posljednjim analizama magnetne rezonance. Nema kidanja mišića. On se vratio poslije teške povrede i operacije koljena. Moguće da brani tu nogu i da iz leđa dolazi neki nerv koji mu zadaje bol. Što se tiče mišića, sve je čisto. Žao mi je što se to desilo. Vjerujem igračima. Rekao je da je osjetio grč, ali nije pokidano ništa".

Pomenuo je Stanković i Strahinju Erakovića, koji igra sve bolje iz meča u meč i dobio je i pohvale selektora "A" reprezentacije Dragana Stojkovića Piksija.

"Sjećam se razgovora sa Draganom Stojkovićem. Pričali smo o dosta stvari i dosta stvari se podudarilo. Tako je i sa pričom o Erakoviću. Rekao sam da je to momak koji pred sobom ima lijepu karijeru. Pred sobom ima fenomenalnu bazu. On je neko ko je ozbiljan radnik i neko ko na svakom treningu gleda da izvuče maksimum za sebe. Mnogo mi je drago što to prolazi primjećeno. Treba da nastavi ovako, i vidjećete i sami, da će se ostvariti sve što smo pričali", dodao je Stanković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC