• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Engleski velikan hoće Barseloninog štopera: Daju mu 60 posto više novca, ali on želi da igra za Ćavija!

Autor Dragan Šutvić

Ronald Arauho je tražen, a Barselona želi da mu što prije ponudi novi ugovor.

 junajted i liverpul žele štopera barselone Izvor: Profimedia

Zahuktava se sve u Barseloni! Katalonci uživaju na krilima njihovog ponižavanja Reala usred Madrida, pošto su ih u nedavnom "el klasiku" savladali 4:0 na "Santijago Bernabeuu".

A sada je vrijeme da se ekipa sačuva i za dugi niz godina, pa je Barsa riješila da sačuva svog štopera Ronalda Arauha. Ipak, stvari možda neće biti tako jednostavne!

Možda će vas zanimati

Barselona želi da sačuva Ronalda Arauha i potpiše novi ugovor sa urugvajskim defanzivcem, ali bi mogli da imaju konkurenciju u Mančester junajtedu i Liverpulu, koji nude daleko više novca.

Kako piše "ESPN", Barsa želi da što prije započne pregovore sa Arauhom oko novog ugovora, pošto aktuelni ističe u ljeto 2023. i ne žele da Urugvajac uđe u njegovu posljednju godinu. Da bi se to izbjeglo, Katalonci su spremili ponudu vrijednu 5.000.000 evra neto, koliko bi iznosila Arauhova plata.

Ipak, Junajted i Liverpul pomno prate situaciju i spremni su da "uskoče" ako pregovori Barselone i Arauha ne budu bili brzi i odlučni. A kako se ističe, spremni su da 23-godišnjem štoperu ponude i do 8.000.000 evra godišnje plate, praktično 60% više nego Barselona, koja je u velikim finansijskim problemima.

Međutim, "ESPN" navodi da je i Arauhu prioritet ostanak u Barseloni, klubu u koji je došao 2018. iz rodnog Urugvaja. U prvi tim je prešao 2020. godine, a od tada je postao jedan od standardnih defanzivaca u timu.

Prošlog vikenda je bio i strijelac drugog pogotka u Barseloninoj pobedi nad Real Madridom, pa je očigledno da će na "Nou Kampu" željeti da ga što prije "blindiraju" novim ugovorom.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC