• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop se sprema da učini nešto što nije viđeno 58 godina: Svi će pobjesniti u Junajtedu zbog ovog poteza Liverpula!

Autor Haris Krhalić

Jirgen Klop spreman je da ispiše nove stranice istorije.

 Jirgen Klop želi markusa Rašforda Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Engleski fudbaler Markus Rašford napravio je prije šest godina veliki "bum" u Mančester junajtedu i djelovalo je da bi mogao da bude nosilac tima u narednim godinama, ali nisu se baš sve kockice pogodile...

Rašford je imao dosta problema sa povredama, teško se nosio i sa konkurencijom, tako da je ove sezone odigrao manje od 1.000 minuta u Premijer ligi. Postigao je samo četiri gola za Junajted i djeluje da nema namjeru da produži ugovor, pa bi već ovog ljeta mogao da napusti "Old Traford".

Nezadovoljni napadač Junajteda već privlači pažnju, pisalo se da su za njega zainteresovani Pari Sen Žermen i Barselona, međutim sada se sa Ostrva pojavila šokantna vijest da ga želi Liverpul!

Navodno, Jirgen Klop izuzetno cijeni njegove fudbalske kvalitete i želi ga kao konkurenciju Sadiju Maneu, iako je prije samo tri mjeseca doveo i Luisa Dijaza, a takođe na "Enfildu" vjeruju da bi u zdravijoj atmosferi i Rašford značajno fudbalski napredovao, znatno više nego što je to bilo u Junajtedu.

Sa 25 godina nije u cvijetu mladosti, ali ostaje dovoljno prostora da Rašford postane igrač "po kalupu" Jirgena Klopa, međutim biće ga jako teško dovesti zbog rivalstva dva tima.

Vjerovali ili ne, ali još od Fila Čisnejla koji je prešao iz Junajteda u Liverpul davne 1964. godine nije viđen direktan transfer između dva kluba. Bilo je u međuvremenu fudbalera koji su nastupali za dva kluba, najsvježiji primer je Majkl Oven, ali nisu direktno poslovali.

Vidjećemo da li će Rašford prekinuti tu tradiciju nakon 297 mečeva u dresu Mančester junajteda i 93 gola na svom kontu, što uopšte nije loš učinak.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC