• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Portugalu, nestao Drogbin sin! Niko ne zna gdje je, oglasio se i njegov klub: Već dva mjeseca nismo u kontaktu!

Autor Haris Krhalić

Nastala je frka, niko ne zna gdje je Drogbin nasljednik...

 Drogbin sin se već mjesecima nije javio svom klubu Izvor: Instagram/Screenshot/isaacdrogba11/Profimedia

Frka u Portugalu. Sin Didijea Drogbe je nestao i niko ne može da ga nađe. Već dva mjeseca se niko u klubu nije čuo sa mladim fudbalerom i sada su svi zabrinuti zbog toga. Legendarni as Čelsija se još uvijek nije oglasio po tom pitanju.

Njegov nasljednik Isak Drogba igra u drugom timu portugalske Akademike i iz kluba su otkrili da su posljednji kontakt sa njim imali u januaru. Tada im je rekao da mora da ode do Francuske da završi neke stvari oko fakulteta i da će se brzo vratiti, što se na kraju nije dogodilo.

Trener ekipe Migel Karvaljo je razgovarao sa portugalskim medijima, pohvalio je Isaka, ali je potvrdio da niko ne zna šta se sa njim dogodilo.

"Zabavan je, tehnički dobar, napadač. Potrebno mu je vrijeme da se privikne na sve. Ko god dođe iz inostranstva treba da prođe kroz period adaptacije. Umjesto toga samo je otišao i ne znamo hoće li se vratiti. Šteta bi bila da se ne vrati, jer je pokazao kvalitet. Dogovorili smo datum do kog treba da dođe, ali se nismo čuli sa njim već nekoliko mjeseci", rekao je Karvaljo.

Isak je karijeru počeo u mlađim kategorijama Čelsija, ali se tamo nije snašao. Prešao je u Gengan, pa je odatle otišao u niželigaški italijanski klub Karateze. Poslije godinu dana igranja tamo je u septembru prošle godine došao u Akademiku i proslijeđen je u B tim.

Njegov otac Didije je mnogo poznatije ime u svijetu fudbala, sa Čelsijem je ostvario najveće uspjehe, osvojio je 14 trofeja na "Stamford bridžu", četiri Premijer lige i pehar Lige šampiona 2012. godine. Izgleda da sin nije ni blizu očevih fudbalskih kvaliteta...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC