• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan počeo meč bez VAR tehnologije? Sve kasnilo zbog problema, Stanojević ranije pričao da crno-bijeli neće igrati

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Utakmica u Humskoj između Partizana i TSC-a je počela bez VAR tehnologije u funkciji.

 partizan tsc meč bez var tehnologije Izvor: MN PRESS

Utakmica Partizana i TSC-a u okviru 29. kola Superlige Srbije počela je, ali sa sedam minuta zakašnjenja, a razlog je bilo nepostojanje audio veze sa VAR sobom.

Kako je komentator TV "Arenasport" u prenosu objasnio, meč Partizana i TSC-a u Humskoj je počeo iako VAR nije bio u funkciji, upravo iz tih razloga.

Možda će vas zanimati

Partizan se vratio superligaškim obavezama poslije dvije sedmice pauze, ali odmah je bilo problema. Meč je trebalo da startuje u 14.00, ali u tim trenucima još uvijek niko od igrača ni članova stručnog štaba nije bio na terenu.

U prenosu na TV "Arenasport" je objašnjeno da je trenutni problem što sudije nisu imale audio vezu sa Starom Pazovom i Sportskim centrom FSS, gdje se nalaze VAR sobe. Meč je i počeo sa tim problemom kao još uvijek aktivnim, a kako sudije nemaju audio vezu sa VAR sobom, automatski ni VAR nije u funkciji.

Ovo nije prva utakmica Superlige koja je počela bez VAR-a, pošto je Crvena zvezda igrala protiv Čukaričkog u prvih pola sata u takvim uslovima. Tada je i postignut gol Zvezde za koji su sudijski analitičari procijenili da je bio posljedica sudijske greške, zbog čega je Stanojević istakao da Partizan neće igrati ako se nešto slično dogodi i njegovom timu.

"Mi smo slušali šta će reći sudijska komisija, javio se predsjednik sudijske komisije, rekao da svi griješe, i da li ćemo mi imati tu njemačku kulturu. Dosta sam u fudbalu, gledao sam mnogo utakmica u njemačkom fudbalu i nikad nisam vidio da neki sudija stoji na dva metra od situacije i da pogrešno presudi. Imamo VAR, imali smo predavanja o tome, dođe utakmica u Nišu, upitan je bio prenos na Areni sport, a ujedno i VAR", rekao je Stanojević i dodao:

"Stav kluba je da neće igrati utakmicu ako se desi neki problem sa Arenom ili sa VAR-om. Sačekaćemo koliko je potrebno da se sve osposobi i da se igra tako utakmica."

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC