• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sve će da urade da bi Junajted igrao Ligu šampiona": Poznati fudbaler im se smije zbog istorijske promjene pravila!

Autor Haris Krhalić

Hose Enrike je nekada nosio dres Liverpula, pa nije ni čudo da voli da "podbode" velikog rivala sa "Old Traforda".

 Hose Enrike o Mančester junajtedu Izvor: Profimedia/Instagram/screenshot/joseenriquee3

Mančester junajted nastavlja da se muči u Premijer ligi ove sezone, pošto su nakon najnovijeg remija protiv Lestera prošle subote pali na čak sedmu poziciju.

Oni u trci za četvrto mjesto zaostaju za Arsenalom i Totenhemom, izjednačeni su sa Vest Hemom, a nakon najnovijih najava iz UEFA da bi moglo da dođe do promjene pravila u novoj Ligi šampiona, "crvene đavole" je prozvao i bivši fudbaler rivalskog Liverpula.

Junajted bi do kraja sezone mogao da ostane bez četvrtog mjesta, posljednjeg koje vodi u Ligu šampiona naredne sezone, a to je naravno bio povod za podrugivanje njihovih rivala. Tako je bivši fudbaler Liverpula Hose Enrike imao zanimljive riječi na svom Tviter profilu koje su odjeknule na Ostrvu:

"Ne znaju više šta da urade da pomognu Junajtedu da igraju Ligu šampiona", napisao je 36-godišnji bivši fudbaler Hose Enrike, aludirajući na najavljene promjene u Ligi šampiona.

Podsjetimo, od sezone 2024/25, Liga šampiona će biti u potpuno novom ruhu - sa 36 učesnika umjesto 32 i jednom velikom grupnom fazom od 10 kola, sa jednom velikom zbirnom tabelom. UEFA je blizu toga da donese odluku da dva od nova četiri mjesta u Ligi šampiona budu rezervisana za klubove sa najvećim koeficijentom koji se već nisu kvalifikovali za to takmičenje.

Upravo na to je bio usmjeren Hose Enrikeov odgovor, pošto bi UEFA tom prilikom favorizovala najbogatije klubove koji su prethodnih pet godina ostvarivali dobre rezultate u Evropi, a za Ligu šampiona nisu uspjeli da se kvalifikuju kroz domaće prvenstvo.

Kada bi to pravilo bilo na snazi upravo od naredne sezone, Junajted bi bio najbolje plasirani tim i samim tim klub koji bi profitirao od promjene pravila UEFA...

Izvor: Twitter/@Jesanchez3/Printscreen

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC