• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Niko ne može da prepozna golmana Liverpula: Nije branio od kiksa u finalu Lige šampiona, sad kao od brda odvaljen (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Godinu dana nije branio, a čini se da je sve vrijeme proveo u teretani.

 Loris Karijus izgled Izvor: Profimedia/David Klein/Sportimage via PA Images

Da li se sjećate Lorisa Karijusa? Vjerovali ili ne, i dalje je golman Liverpula, odnosno tako će biti još dva mjeseca pošto mu ugovor sa "redsima" ističe 30. juna i nakon toga neće doći do novog produžetka.

Njemački čuvar mreže ostao je upamćen po katastrofalnim greškama u finalu Lige šampiona 2018. godine protiv Real Madrida (3:1), a nikada poslije tog susreta u Kijevu nije stao na gol Liverpula. Slali su ga na pozajmice u Bešiktaš i Berlin, a ljetos ga niko nije htio tako da ugovor "troši" na treninzima u Melvudu i čini se ne izbija iz teretane.

Našao je novu zabavu u manjku fudbalskih utakmica, pa se na svježim fotografijama primjeti da se Karijus nabildovao, što se može vidjeti i na njegovom Instagramu.

Višak vremena značio je Karijusu da poradi na svom tijelu, ali ne znamo da li je popravio svoje golmansko umijeće. Važio je za velikog talenta, ponikao je u Mančester sitiju, potom zablistao u Majncu, da bi u Liverpul došao u ljeto 2016. godine. Branio je na smjenu sa Simonom Minjoleom, ali kada je đavo odnio šalu - Klop je shvatio da mora da dovede boljeg.

Ubrzo poslije poraza u finalu Lige šampiona, nakon kog je Karijus plakao i molio navijače za oproštaj dok su mu prijetili smrću, Liverpul je angažovao Alisona Bekera za više od 70 miliona evra.

Pogledajte kako sada izgleda Karijus!

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC