• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brazilski selektor šokirao novinare - "Igra lošije? Ne znam, ne gledam": Pitali ga za igrača Reala, on ostao bez riječi!

Autor Haris Krhalić

Tite nema vremena da gleda mečeve Real Madrida, iako petorica brazilskih fudbalera igraju za taj tim!

 Selektor Brazila ne gleda svoje fudbalere Izvor: Profimedia

Selektor Kameruna Rigobert Song ne zna nijednog srpskog fubalera, Brazilci su pomiješali dvojicu rerezentativaca Srbije, a selektor njihove reprezentacije ne prati čak ni svoje igrače. U intervjuu za špansku Marku selektor Brazila Tite šokirao je javnost svojom izjavom.

On je govorio o fudbalerima koje ima na raspolaganju, a čak petorica potencijalnih reprezentativaca igraju za Real Madrid. Ipak, Tite ne prati utakmice tog kluba!

Iako bi na djelu mogao da vidi šta rade Eder Militao, Marselo, Kazemiro, Rodrigo i Vinisijus Žunior, selektor Brazila nije baš posvećen gledanju mečeva giganta iz Madrida. To je iznenadilo i španske novinare koji su željeli da pričaju o nješto slabijoj sezoni defanzivnog veznog igrača - Kazemira.

"Stvarno igra lošije? Ne pratim Real, ne gledam sve njihove utakmice. Verujem vašoj proceni. U reprezentaciji je na visokom nivou", rekao je selektor.

Tite je objasnio i da su Militao i Vinisijus izuzetno napredovali od kako su u Real Madridu, pa da može da osloni na njih dvojicu kada su na terenu. Posebno je pohvale sipao na račun mladog ofanzivca, o kojem je pričao i sa Anćelotijem.

"Napredovao je u Madridu u posljednje dvije godine, još bolje igra u državnom timu, ali nije bio redovan. Bio mu je potreban određeni period da se adaptira. Sada izgleda bolje, izgubio je na kilaži, a pričao sam i sa Ančelotijem o tome kako ga koristi u Madridu, da bi te igre prenio i u reprezentaciju. Pričali smo o raznim napadačkim situacijama, jedan na jedan situacijama, kreativnom procesu. Sjajna je stvar kada dva trenera razmenjuju mišljenja i žele samo najbolje igraču", pojasnio je selektor.

Podsjećamo, Brazil će biti jedan od tri protivnika Srbije u grupnoj fazi. Pored te dve ekipe u grupi će se naći i Švajcarska i Kamerun.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC