• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok vijest iz Italije: Zlatan već odigrao posljednji meč u karijeri!?

Autor 000

Zlatan Ibrahimović se nada da će sa Milanom podići pehar Serije A, ali to će vjerovatno morati da urade bez njega.

  Zlatan već odigrao posljednji meč u karijeri! Izvor: Profimedia

Milan je u ozbiljnom padu forme i jedan od najvećih razloga za to jeste loša forma napadača, odnosno možda bolje rečeno odsustvo Zlatana Ibrahimovića koga još od decembra muče povrede.

Pokušava legendarni Šveđanin da se što pre vrati na teren i pomogne svojoj ekipi da dođe do titule, međutim jasno je da u njegovim godinama, a počela je da teče 41, oporavak ne ide istom brzinom. Zbog toga je Zlatan požurivao sa povratkom i sebe stavio u problem koji je možda veći nego što se mislilo.

Zlatan je na meču protiv Bolonje (0:0) odigrao 19 minuta i završio krvave glave, ali i otečenog koljena. Upravo mu koleno pravi najveći problem i zato nije igrao protiv Torina (0:0), a sada se u italijanskim medijima priča da je to možda kraj!

Prvobitno se spekulisalo da će Zlatan Ibrahimović završiti karijeru ovog ljeta, ako Milan osvoji titulu, dok je sada nova glasina da će morati da "okači kopačke o klin" bez obzira na ishod šampionske trke. Štaviše, deluje da je možda odigrao i posljednju utakmicu u karijeri...

Lijevo koljeno teško izdržava napore visokog ritma cijele sezone i zbog toga Zlatan mora da odmara, kako ne bi sebi ugrozio zdravlje u penziji, pa je pitanje da li će uopšte opet izlaziti na teren.

Pričalo se i da bi Zlatan mogao da produži ugovor sa Milanom, na još godinu dana uz manju platu, ali sve su manje šanse da će moći da izdrži još jednu profesionalnu sezonu. Umorio se, tijelo više ne sluša kao nekada, a Zlatan ne voli kada nije na svom maksimumu i djeluje ranjivo.

Podsjetimo, Ibrahimović je debitovao još 1999. godine u Malmeu, a igrao je za Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Milan, PSŽ, Mančester junajted i L.A. Galaksi.

Ove sezone postigao je osam golova na 23 meča.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC