• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rade Krunić zagolicao maštu Delija: Želim u Zvezdu!

Autor Haris Krhalić

Igrač italijanskog velikana bi volio da zaigra na "Marakani" u crveno-bijelom dresu...

 Rade Krunić želi obući dres Zvezde Izvor: MN PRESS

Igrao je već na "Marakani" u dresovima Donjeg Srema, čačanskog Borca i Milana, a volio bi da to učini i u crveno-bijelom dresu. Fudbaler Milana je zagolicao maštu navijača Crvene zvezde svojom izjavom.

Rade Krunić (28) je priznao da bi volio jednog dana da obuče dres srpskog kluba i da ostvari svoju dječačku želju, pošto je poznato da nikada nije krio za koga navija. Svjestan je da je rano da to učini sada, pošto igra odlično na "San Siru", ali u bliskoj budućnosti je sve moguće.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je još jednom ponovio da navija za Zvezdu i da bi htio da zaigra za nju. Takav je bio odgovor na pitanje voditelja o crveno-bijelima u jednom podkastu.

"Bože zdravlja. Uvijek sam govorio da se nadam da će mi se ta želja ostvariti. Zavisiće kako mi bude išlo u karijeri i meni i Zvezdi. Za šta budemo ja, za šta klub. Dosta treba da se poklopi. Želja i nada uvijek ostaju. Ne pomišljam u ovim godinama i na ovom nivou da to uradim", počeo je Krunić razgovor za podkast "Na ivici terena".

Navijači ga već zovu da dolje.

"Viču mi da dođem sada, da pokažem ljubav. Nije to lako i jednostavno, nema smisla da sada to uradim iz Milanu. Možda nekad poslije, ako budem spreman i fizički ipsihički. Ne bih išao tamo da samo budem tamo i da ukanalim klub, to bi bilo sebično. Ako budem mogao da pomognem i ako oni budu za, ako se poklopi, želja je tu."

Priznao je Rade da je bio blizu da ostavi fudbal i da ode u ranu penziju prije nego što je potpisao za Donji Srem u januaru 2013. godine.

"Bilo je situacija da sam htio da ostavim fudbal. Spreman da ostanem tu kući, da malo igram, da učim školu, posao, zbog tih nepravdi koje su mi se desile. Otac me ubijedio da idem u Donji Srem. Čim kreneš na gore, samo treba ići gore i htjeti što više. Nisam klinac više, imam iskustvo, ostvaren sam kao igrač i osoba. Mlađima bih savjetovao da uvijek žele više", zaključio je Krunić.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Jesi li nekada bio u Miljevini kod Foče?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC