• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barselona je ponižena, odmah su pokrenuli istragu: Kako je 30.000 Nijemaca ušlo na Kamp Nou?! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Nestvarna podrška Ajntrahtu u Barseloni natjerala je španski klub da otvori istragu.

 Istraga o navijačima na utakmici Barselona Ajntraht Izvor: Twitter/HelenaCondis/printscreen

Fudbaleri Barselone eliminisani su iz Lige Evrope jer su na svom terenu poraženi od Ajntrahta iz Frankfurta (3:2) za koji je impresivnu partiju odigrao Filip Kostić, a u klubu su još sinoć počeli sa analizama. Španski velikan nije zadovoljan rezultatom, ali ni podrškom sa tribina!

Po nekim izveštajima na tribinama njihovog stadiona našlo se čak 30.000 navijača njemačkog tima. Oni su prvo imali cjelodnevni performans ulicama Barselone, a zatim bili snažan vjetar u leđa igračima voljenog kluba. Barselona nije uspjela da odgovori na tu energiju i moraće da ispita kako se dogodila tako brojna podrška timu iz Frankfurta.

Možda će vas zanimati

O tome su ubrzo nakon meča govorili trener Ćavi i predsjednik kluba Đoan Laporta, kojima mnoge stvari u ovom slučaju nisu jasne.

"Situacija na tribinama? Ja sam razočaran, a tako je i sa igračima. Nismo imali atmosferu kakva nam je bila potrebna. Očekivali smo da će biti više navijača koji nas podržavaju. Hvala onima koji su večeras došli", rekao je mladi trener na klupi španskog velikana.

Da situacija bude još gora, jedan tribine bio je potpuno prazan tokom većeg djiela meča, a pretpostavlja se da je to bila neka vrsta bojkota Barseloninih navijača...

"Ono što se desilo na tribinama je sramota i ne smije da se ponovi. Nismo mogli da pobijedimo, danas smo poraženi. Svi smo tužni i ljuti zbog rezultata, ali to moramo da prihvatimo. Zbog onoga što se desilo na tribinama osjećamo stid. To je bilo ponižavajuće. Preduzećemo neophodne mjere", rekao je Laporta.

Španski velikan je u skladu sa UEFA pravilima gostima poslao oko pet hiljada ulaznica, a pretpostavlja se da je njemačkih navijača bilo čak šest puta više. Stadion Kamp Nou nije bio ispunjen do posljednjeg mjesta, ali je od 80.000 navijača dobar dio njih navijao za gostujuću ekipu, što je na kraju uticalo i na ishod meča.

Podsjećamo, srpski fudbaler Filip Kostić postigao je prvi i treći gol svog tima na ovom susretu i tako pogurao tim iz Frankfurta ka polufinalu Lige Evrope gde će igrati protiv Vest Hema.

Pogledajte Ajntrahtovu podršku:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC