• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liga Evrope: Kostić šokirao veliku Barselonu! Vest Hem pregazio Lion (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Kakva noć Filipa Kostića!

 Četvrtfinale Lige Evrope  Izvor: Profimedia

Srpski as Filip Kostić odigrao je meč karijere i sam eliminisao Barselonu iz Evrope! Dao je dva gola i namjestio jedan, za istorijsku pobjedu Ajntrahta na Nou Kampu (3:2) i za plasman u polufinale Lige Evrope.

Nestvarna partija spektakularnog Kragujevčanina započeta je golom iz penala u 4. minutu, što je bio njegov tek drugi pogodak u ovosezonskom izdanju Lige Evrope. Nije prošlo mnogo, a u 36. minutu je asistirao Kolumbijcu Rafaelu Boreu za šokantnih 0:2 u Barseloninom domu. I tu nije stao!

Izvor: Profimedia

Igrao se 67. minut, kada je srpski fudbaler šutirao sa oko 10 metara od gola precizno, po zemlji i poslao loptu u "malu mrežu" iza leđa Mark-Andre Ter Štegena. Tu je bio kraj i utakmice i dvomeča, jer je u prvom duelu, u Njemačkoj, rezultat bio 1:1. Domaći su do kraja uspjeli da postignu dva gola, ali pogoci Serhija Busketsa u 91. i Memfisa Depaja u 99. iz penala stigli su prekasno da Barsa izbori produžetke. A, igralo se čak 100 minuta!

Bez obzira na to da li će u polufinalu protiv Vest Hema Ajntraht ući u finale, ova evropska sezona njemačkog kluba definitivno će ostati obilježena spektaklom u Barseloni, gdje je tim austrijskog stručnjaka Olivera Glasnera šokirao Ćavijeve igrače. Sastav koji je nedavno ponizio Real Madrid nije imao rješenje za Ajntrahtovu igru. Nisu pomogli ni Pedri, ni Gavi, ni Obamejang, Dembele, Feran Tores...

U prvoj utakmici igranoj u ranijem terminu Lajpcig je bio bolji od Atalante rezultatom 0:2 te je tako nakon remija u prvoj utakmici osigurao plasman u sljedeću fazu takmičenja. Oba gola postigao je Nkunku, prvi u 18. minutu da bi konačan udarac ekipi iz Bergama zadao u 87. minutu sa bijele tačke.

Treća utakmica donijela je veliku pobjedu Vest Hema koji je slavio u gostima protiv ekipe Liona rezultatom 0:3. Za engleski tim redom su pogađali Davson, Rajs i Boven.

Na posljednjoj utakmici večerašnjeg programa Rendžers i Braga su nakon regularnih 90 minuta odigrali 2:1 te su u toku produžeci. Podsjećamo, Braga je u prvoj utakmici slavila rezultato 1:0, a večeras od 42. minuta igraju sa igračem manje. Crveni karton zaradio je Tormena.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC