• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ohi zabrinuo navijače, ali ne i Stankovića: Napadači rade za ekipu, to se možda nekad i ne vidi!

Autor Milutin Vujičić

Dejan Stanković komentarisao je pred meč u Bačkoj Topoli i formu Ohija koji se nije naročito pokazao u "vječitom" derbiju.

 Dejan-Stankovic-o-formi-Ohija-u-Zvezdi Izvor: MONDO/uroš arsić/stefan stojanović

Crvena zvezda je zadržala Partizan na dva boda distance, a sada joj predstoji još šest velikih finala. Prvo je protiv TSC-a u Bačkoj Topoli, a sudeći prema porukama koje stižu sa sjevera Bačke - i te kako su "zagriženi" pred meč i nadaju se da bi upravo oni mogli da zaustave šampiona.

Stanković pred meč u Bačkoj Topoli poručuje da je ekipa spremna, kao i početkom ovog mjeseca kada je slavila 4:0, međutim svi su svjesni da ih čeka još veći otpor i znatno drugačija utakmica.

"Kada se igra plej-of, sve utakmice su teže, bolje i intenzivnije, tako će biti i sutra protiv TSC-a. Međutim, ne mijenjamo naš cilj i pravac, uprkos tome što smo svjesni da nas čeka kvalitetna ekipa koja uvijek igra fudbal, ko god da im je protivnik. Bićemo spremni da odgovorimo na njihovu agresivnost i posjed, kao i na sve ono što pripreme. Idemo motivisani i spremni za meč u Bačku Topolu", kazao je Dejan Stanković pred meč sa TSC-om.

O KUPU

"U prethodne dvije runde, dobijali smo najteže moguće protivnike - Radnički i TSC. Prednost je što imamo domaćini teren i kao što rekoh, cilj nam je da do kraja sezone odigramo maksimalan broj utakmica. Imamo mogućnost da to uradimo i ukoliko u finalu bude derbi, prihvatićemo ga. Ali, prvo Superliga...".

Trener crveno-bijelih poručuje i da je ovo vrlo delikatan trenutak, da im je potreban svaki navijač na gostovanju kako bi "pogurao" fudbalere ka novoj pobjedi, ali neki od njih će bez obzira na sve morati bolje nego u derbiju.

To se posebno odnosi na Ohija koji je zamijenjen na poluvremenu poslije izgubljene bitke sa štoperima Partizana.

Upravo je uz Pavkova bio vjerovatno najgori pojedinac derbija.

"Imamo napadače koji mnogo rade za ekipu i to se možda nekad i ne vidi. Ohiju fali gol, ali to ne mijenja da li će početi utakmicu ili ne. Izvešću najboljih 11 igrača bez Rodića koji ima kartone, ali ćemo probati i njegov izostanak da nadomjestimo na pravi način. Svi ostali su spremni", poručio je Stanković.

Osvnuo se i na "vječiti" derbi, poručio je da kada je veliki ulog u igri to utiče na ljepotu igre, ali da to ne dodiruje njega kao trenera, ali ni njegove igrače.

Meč između Crvene zvezde i TSC-a u Bačkoj Topoli igra se u srijedu od 16 časova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC