• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i Partizan mogu tek u finalu Kupa Srbije: "Vječiti" domaćini u polufinalu, uvedeno novo pravilo!

Autor Dragan Šutvić

Održan je žrijeb za polufinala Kupa Srbije gdje smo saznali da se Crvena zvezda i Partizan neće sresti u polufinalu, ali mogu u finalu.

 žrijeb polufinala kupa srbije 2021 2022  Izvor: MN PRESS

Mnogi su se nadali novom "vječitom" derbiju u polufinalu Kupa Srbije, ali će za to morati da se strpe bar do finala. Na žrijebu je odlučeno da Crvena zvezda igra protiv Novog Pazara na svom stadionu, dok će Partizan biti domaćin Vojvodini u borbi za finale!

Pravila su jasna, igra se jedna utakmica 11. maja, a ukoliko ne bude pobjednika nakon 90 minuta - uslijediće jedanaesterci koji će dati učesnika finalne utakmice.

Možda će vas zanimati

Uvedena je i jedna novost, a to je da će se u polufinalu i finalu koristiti VAR tehnologija, koje nije bilo do ove faze takmičenja.

"Zadovoljni smo žrijebom, očekivali smo da se nađemo u polufinalu i finalu i nadam se da ćemo to uraditi na našem terenu", rekao je Goran Negić, predstavnik Crvene zvezde.

"Mogu da kažem da sam zadovoljan žrijebom. Koju god ekipu da smo izvukli, reakcija bi bila ista", poručio je Milan Milijaš iz Partizana, dok iz Vojvodine takođe dodaju da su zadovoljni što igraju protiv crno-bijelih, međutim žale jedino što se utakmica ne igra u Novom Sadu.

"Nek Partizan pobijedi u prvenstvu, a mi ćemo u Kupu", dodao je predstavnik "stare dame" Aleksandar Vlaškalić.

"I mi smo se nadali da će to biti u Novom Pazaru, ali borićemo se protiv Crvene zvezde i nećemo doći spuštene zastave na stadion Rajko Mitić", ocijenio je predstavnik Novog Pazara.

Termin odigravanja polufinalnih mečeva je 11. maj (igra se samo jedna utakmica), dok je finale zakazano za 26. maj 2022. godine i još nije poznato na kome stadionu će se igrati.

Zvezda je u Kupu izbacila Inđiju, Radnički iz Niša i TSC, Partizan je bio bolji od Trajala, Dubočice i Loznice, Novi Pazar je eliminisao Budućnost (Dobanovci), Bačku, Metalac, dok je Vojvodina do ove faze takmičenja došla preko Jagodine, Javora i Rada.

Podsetimo, aktuelni branilac trofeja u Kupu Srbije je Crvena zvezda koja je ljetos pobijedila Partizan poslije penala.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC