• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Defanzivac Vest Hema šutnuo mačku, pa mu se život pretvorio u pakao! Francuz saznao datum suđenja - prijeti mu i zatvor!

Autor Dragan Šutvić

Odbrambeni igrač Vest Hema Kurt Zuma je u februaru šutnuo mačku, a sada je saznao i kada će izaći pred sud u Velikoj Britaniji.

 kurt zuma na sudu zbog zlostavljanja životinja Izvor: Twitte/emilyhewertson/screenshot/Profimedia

Početkom februara je Kurt Zuma dospeo u centar pažnje, tada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom se vidi kako šutira svoju mačku. Zatim je jurio po kući kako bi je udario, a sve to je snimao njegov brat Joan i smijao se. Od tada mu se život pretvorio u pakao.

Prvo su Zumi oduzete mačke, pa ga je klub kaznio oduzimanjem dvonedjeljne plate koja je prosleđena udruženju za zaštitu životinja, onda je "Adidas" raskinuo sponzorski ugovor sa njim, nije dobio poziv za reprezentaciju Francuske u martu, a sada je saznao i kada će morati na sud. Određen je datum i 24. maja će se pojaviti pred sudom u Londonu zbog optužbi za zlostavljanje životinja.

Možda će vas zanimati

Prema britanskom zakonu za ovo krivično djelo je moguća i zatvorska kazna od šest mjeseci do pet godina. Veća je vjerovatnoća da bude drakonski kažnjen novčano, ali postoji i mogućnost odlaska "iza rešetaka".

Inače, interesantno je da je suđenje zakazano za 24. maj, a da se finale Lige Evrope igra 18. maja u Sevilji. Vest Hem u polufinalu igra dvomeč sa Ajntrahtom, ali bi u teoriji Zuma mogao sa evropskom titulom da se pojavi na sudu...

Zuma je trenutno van terena zbog povrede članka koju je zadobio na meču protiv Brendforda 10. aprila i Dejvid Mojes se nada da će se brzo oporaviti i vratiti u tim, jer je jedan od ključnih igrača "čekićara" u defanzivi ove sezone.

Zbog tog poteza je Kurt bio na udaru mnogih, mada ima i onih koji su stali u njegovu odbranu poput saigrača Majkla Antonija.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC