• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prva liga RS: Favoriti opravdali očekivanja, bez promjena u vrhu tabele! Krupa slavila protiv Zvijezde 09

Autor Haris Krhalić

Kompletirano je 24. kolo Prve lige Republike Srpske!

 Prva liga RS 24. kolo rezultati Izvor: Promo/FK Krupa

Kompletirano je 24. kolo Prve lige Republike Srpske u kojoj su sve tri prvoplasirane ekipe upisale pobjede, pa se bodovna razlika između ova tri kluba nije mijenjala.

Vodeća ekipa Prve lige RS, Krupa je u dramatičnoj utakmici slavila na gostovanju protiv Zvijezde 09 rezultatom 2:3. Poveli su gosti u 12. minutu golom Luke Babića. Samo tri minute kasnije uzvratila je Zvijezda golom Slavena Stjepanovića. U 25. minutu Krupa stiže u novo vođstvo, strijelac je ovog puta bio Nemanja Vidović. Nakon samo četiri minute domaća ekipa vraća stvari na početak da bi konačnih 2:3 postavio Miloš Perović golom u 73. minutu.

Drugoplasirana Sloboda iz Novog Grada je na domaćem terenu slavila protiv Tekstilca iz Dervente rezultatom 3:0. Domaća ekipa stigla je u vođstvo u 28. minutu golom Nuhanovića. Na 2:0 povisio je Mujo Smajić na asistenciju Alvareza u 86. minutu da bi Argnentinac ponovo asistirao u 90. minutu, ovog puta Ljubomiru Kovačeviću za konačnih 3:0.

Još jedan kandidat za plasman u elitni rang bh. fudbala je na današnjoj utamici upisao trijumg. Sloga iz Doboja je sa „minimalcem“ bila bolja od Slavije iz Istočnog Sarajeva. Jedini pogadak na utakmici djelo je Franka Dadića.

Ljubić iz Prnjavora je na domaćem terenu pregazio Modriča Alfu sa rezultatom 5:2. Heroj današnje pobjede bio je Aleksandar Žižak koji je postigao tri gola. Ekipa iz Modriče je ovim porazom dodatno zakomplikovala borbu za opstanak u Prvoj ligi RS.

Na utakmici između Podrinja i Borca iz Kozarske Dubice, uspješnija je bila ekipa iz Janja koja je u vođstvo stigla u 31. minutu. Na 1:1 izjednačio je Stefan Blagojević koji je maestralno pogodio makazicama. Ipak, domaća ekipa stiže do pobjede golom u 90. minutu.

Još jednu ubjedljivu pobjedu domaće ekipe upisala je Omarska koja je savladala ekipu Kozare rezultatom 3:0. Za domaće su redom pogađali Jaćimović, Gavranović i Panić.

Jedina utakmica danas bez golova odigrana je u Zvorniku. Drina i banjalučki Željezničar odigrali su 0:0.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC