• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Krupe prezadovoljan: Energetski smo potrošeni nakon pet utakmica u 14 dana, ali najbitnija je pobjeda

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

U derbiju 23. kola m:tel Prve lige Republike Srpske Krupa minimalnim rezultatom porazila Slobodu iz Novog Grada i povećala prednost na čelu tabele.

 vladimir ilić zadovoljan pobjedom krupe protiv slobode Izvor: Promo/FK Krupa

Derbi ne samo 23. runde m:tel Prve lige Republike Srpske, nego i cijelog prvenstva, danas su na stadionu u Krupi na Vrbasu odigrali Krupa i Sloboda, dva prvoplasirana tima u ligi, a kompletan plijen ostao je domaćim fudbalerima.

Igrači Krupe golom Emanulaha Blaževića već u drugom minutu porazili su najbližeg protivnika na tabeli te tako timu iz Novog Grada "pobjegli" na četiri boda.

Možda će vas zanimati

"Psihološki izuzetno teška utakmica i za jednu i za drugu ekipu. Morali smo biti oprezni i mi i oni. Otvorili smo utakmicu dobro, što inače radimo ove sezone, postigli peti-šesti gol u uvodnim minutama, jer morali smo da iskoristimo svoje šanse, znali smo da ih neće biti mnogo. U drugom poluvremenu smo se svjesno povukli, imali nekoliko prinudnih izmjena, prepustili igru protivniku, a mi svoje šanse čekali iz kontre i polukontre. Nismo uspjeli da postignemo još neki gol, ali najvažnije da smo osvojili tri velika boda", izjavio je po završetku meča Vladimir Ilić.

Mladi trener Krupe ponosan je na svoj tim, koji je imao veoma zgusnut raspored. Problemi sa virusom kao da se nisu osjetili u igri Krupljana, koji sigurnim korakom gaze ka šampionskoj tituli i povratku u m:tel Premijer ligu BiH.

"Ovo nam je peta utakmica u 14 dana, energetski smo potrošeni i ja i cijela ekipa, tako da mogu da čestitam svima na osvojena tri boda, ali i na taktičkoj disciplini koja je bila fenomenalna. Pozitivno sam iznenađen nivoom korektnosti na terenu. Mislim da smo uspjeli opravdati epitet derbija, ali ono što je možda i važnije da smo uspjeli podići fudbal Republike Srpske na jedan viši nivo. Pokazali smo svima da možemo biti primjer i mi iz Krupe, a takođe i naši gosti iz Novog Grada", poručio je Ilić, šestitavši gostima na fer i korektnoj utakmici.

Krupa sada ima 56 bodova, Sloboda je ostala na 52, dok po 51 imaju Sloga i Zvijezda 09. Upravo će tim iz Etno-sela Stanišići u narednom kolu ugostiti Krupu, u još jednom meču od izuzetne važnosti za sami vrh fudbala Srpske.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC