• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prva liga Republike Srpske: Krupa podijelila bodove sa Tekstilcem, Sloboda Novi Grad sigurna na domaćem terenu!

Autor Haris Krhalić

Odigrano je šest utakmica 22. kola Prve lige. Prvoplasirana Krupa nije uspjela da slavi u Derventi pa im je Sloboda iz Novog Grada pobjedom nad Kozarom prišla na samo bod zaostatka.

 Prva liga RS 22. kolo Izvor: Mondo/Daniel Mišić

Odigrano je šest utakmica 22. kola Prve lige Republike Srpske. Zanimljivo je bilo u Derventi gdje prvoplasirana Krupa nije uspjela da ostvari trijumf u utakmici sa Tekstilcem i tako osvoji važna tri boda u trci za naslov. Oba gola vidjeli smo u prvih 14 minuta utakmice. Krupa je stigla do vođstva već u prvoj minuti golom Blaževića, da bi Vuković u 14. minutu postavio konačnih 1:1.

Drugoplasirana Sloboda Novi Grad je na domaćem terenu slavila sa 2:1 protiv ekipe Kozare. Prvi pogodak postigao je Nuhanović u 21. minutu da bi zatim Alvarez pogodio za 2:0 u 33. minuti. Konačni rezultat postavio je Matić u 90. minutu. Ekipa iz Novog Grada je ovom pobjedom prišla prvoplasiranoj Krupi na samo bod zaostatka.

Na utakmici u Prnjavoru smo vidjeli čak šest golova. Domaća ekipa Ljubića pregazila je Željezničar iz Banjaluke. Za domaću ekipu Ćudić je postigao dva gola, a Jagodić, Subić i Žižak su se po jednom upisali u listu strijelaca. Jedini pogodak za ekipu Željezničara postigao je Samardžija u 55. minutu.

Fudbaleri Drine su u Zvorniku sa minimalnih 1:0 pobijedili davljenika Podrinje iz Janje i na taj način stigli do 11. prvenstvene pobjede koja ih je učvrstila na šestom mjestu na tabeli.

Jedini pogodak na utakmici postigao je, još u trećem minutu, kapiten domaćeg sastava Danijel Ćulum iz slobodnog udarca. Podrinju nije pomogla ni činjenica da je od 49. minuta igralo sa igračem više jer je isključen Jovan Zarić zbog dva žuta kartona, ali su Zvorničani uspjeli da odole brojčano slabiji na terenu.

Tim Sloge iz Doboja je na domaćem terenu slavio sa 4:0 protiv Modriče. Domaća ekipa je stigla u vođstvo autogolom Radulovića u 9. minutu. Milaković je povisio vođstvo na 2:0 golom u 68. minutu. Šest minuta kasnije Stevanović postiže novi pogodak za ekipu iz Doboja. Osam minuta prije kraja Starčević postavlja konačnih 4:0.

Zvijezda 09 je sa 2:0 slavila protiv ekipe Slavije. Strijelci su bili Gordić u 46. te Orlandić u 84. minuti. Treba dodati kako je Slavija od 58. minute igrala s igračem manje kada je isključen Pušara.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC