• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krupa na "plus tri": Na posljednja četiri meča gol-razlika 15:0!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ekipa mladog stručnjaka Vladimira Ilića nastavlja da "melje".

 krupa pobijedila kozaru 3:0 Izvor: Promo/FK Krupa

Golovima dvostrukog strijelca Srđana Mrzića, te Emanulaha Blaževića, Krupa je u zaostalom meču 20. kola m:tel Prve lige Republike Srpske porazila Kozaru 3:0 (0:0).

Sa nova tri boda, tim iz Krupe na Vrbasu osamostalio se na vrhu tabele sa tri boda prednosti u odnosu na Slobodu, a sedam ispred Zvijezde 09 i Sloge.

Možda će vas zanimati

Tim mladog stručanjaka Vladimira Ilića tako je nastavio seriju fenomenalnih rezultata. Ostvario je četvrtu uzastopnu pobjedu, a za tih 360 minuta njegovi igrači postigli su čak 15 golova, pritom ne primivši niti jedan!

"Znali smo da će utakmica biti teška, jer smo u nedjelju igrali protiv Drine. Možda je rezultat na kraju previsok jer smo igrali protiv protivnika koji je bio izuzetno motivisan i stvarao nam mnogo problema, naročito u prvom poluvremenu. Zasluženo smo pobijedili, a svojim momcima čestitam. Pokazali smo da smo najbolji u ligi", poručio je Ilić nakon novog ubjedljivog trijumfa.

Imali su Krupljani mnogo problema sa virusom, koji je "pokosio" praktično cijeli tim. Trenirali su nekompletni, zbog čega je duel sa timom iz Gradiške i bio odgođen. Ipak, polako sve dolazi na svoje mjesto, igrači se oporavljaju, pa će Krupa kompletna nastaviti pohod na titulu.

"Igrači su još u procesu oporavka, nekoliko njih je danas nastupilo, a mislim da ćemo za utakmicu protiv Tekstilca svi biti spremni, sem Rosića i Perovića koji su povrijeđeni i na njih ne možemo računati."

Naredna runda donosi izuzetno teško gostovanje za Krupu. Tim iz Dervente igra kao preporođen pod vođstvom trenera Darija Purića, Tekstilac ove godine još nije doživio poraz, tako da će Ilićev tim biti na velikim iskušenjima u Derventi predstojećeg vikenda.

"Slično kao u utakmicama sa Drinom i Kozarom, koje nisu imale poraz u drugom dijelu sezone. Težak je raspored, ali mi znamo svoj cilj, znamo šta želimo i vjerujem da ćemo na gostujućem terenu napraviti dobar rezultat", poručio je najbolji trener u Republici Srpskoj za 2021. godinu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC