• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi pričaju da je Real imao "tonu sreće", a evo šta kaže legenda: Kada imaš Modrića i Benzemu, to nije slučajno!

Autor Milutin Vujičić

Real Madrid je izgledao prilično loše protiv Mančester sitija, ali je postigao tri gola. Evo šta kaže Del Pjero o tom meču.

 Del-Pjero-o-sreci-i-Real-Madridu Izvor: YouTube/Sky Sports News/Screenshot

Mančester siti je dominirao tokom 90 minuta protiv Real Madrida i slavio u prvom meču polufinala Lige šampiona, ali neće njihov trener Pep Gvardiola biti pretjerano zadovoljan sa "samo" 4:3.

Hvatao se za glavu zbog grešaka svojih igrača i majstorija Karima Benzeme, koji je nastavio da postiže golove sa zavijenom rukom, a legendarni fudbaler Alesandro Del Pjero je uz pohvale na račun partije "građana" ocijenio da su krivi što nisu ubjedljivije slavili i tako ponijeli bolji rezultat u Madrid.

"To je bila spektakularna utakmica... Siti je dao četiri gola, ali mogli su da postignu i osam. Detalji odlučuju, a Real Madrid je tim pun šampiona!", poručio je Del Pjero za "Skaj Sport" poslije meča.

"Karim Benzema i Luka Modrić su unikati, kazne te kad pogriješiš...".

Svi pričaju da je Real Madrid imao mnogo sreće u svim dosadašnjim nokaut utakmicama ove sezone, pošto su nakon velike drame prošli Pari Sen Žermen i Čelsi, iako je moglo lako da bude i obrnuto. Mnogo prilika su promašili njihovi protivnici, dok je sa druge strane Real pogađao skoro sve što bi šutnuo.

"To zavisi od mentaliteta koji klub nametne... Vidjeli ste šta je Benzema uradio. U trenutku kada su gubili 2:0, pokupio je loptu i trčao da izvede korner. To je dokaz da su i dalje bili u meču", rekao je Del Pjero.

"Da, imali su malo sreće, ali nije to slučajnost. Igrači sa takvom ličnošću poput Benzeme, Modrića i Krosa znaju kako da se nose sa stresnim situacijama i kako da se ponašaju", poručio je legendarni fudbaler Juventusa koji već duže vrijeme radi kao komentator, a navodno bi mogao u direktorsku fotelju u Torinu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC