• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha pobjesnio - trebalo je da ostanem u bolnici! Čim se vratio, njegov tim izgubio od najgore ekipe u ligi!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Ljut sam", priznao je srpski stručnjak poslije bolnog poraza

 Miha bijesan poslije poraza Bolonje od Venecije Izvor: FoNet/AP/Paola Garbuio/LaPresse

Siniša Mihajlović se vratio na klupu Bolonje i bio bijesan zbog poraza protiv Venecije (3:4). Poslije haotičnog meča, svog prvog od kada se drugi put izliječio od leukemije, Mihajlović je otvoreno kritikovao ekipu.

"Imali smo užasan početak i nismo bili dovoljno agresivni. To se vidi i u načinu na koji smo primili prvi gol, koji ni gomila amatera ne bi primila na terminu vikendom. Bar smo imali šansu da reagujemo i da okrenemo poslije toga, ali onda se dogodio penal koji je neobjašnjiv".

Bolonja je protiv Venecije gubila 0:2 u 19. minutu, potom je okrenula rezultat na 3:2 pogocima Rikarda Orsonilija (47'), Marka Arnautovića (55') i Holanđanina Šautena u 68. minutu Ipak, tada je u korist domaćih dosuđen penal u 78, Matija Aramu izjednačio je na 3:3, a onda je Denis Jonsen u 93. postavio konačnih 4:3.

"Gari Medel je dodirnuo prvo loptu, a onda je zakačio Aramuovu nogu. Taj kontakt čak nije ni očigledan. Pao je preko njega na ivici. Kada zovu VAR, sudije obično promijene mišljenje, ali umjesto toga arbitar (Livio Marineli, prim. novin) je zapravo potvrdio tu odluku. Poslije utakmice, sudija je praktično otrčao u svlačionicu, kao da je pokušao da pobjegne ili je imao prljavu savjest. Ponavljaju cijele sezone da ovakvi 'mekani' penali ne bi trebalo da budu svirani. Sudija je pokvario svoj nastup i nervirao nas", grmio je Mihajlović.

Miha nije bježao ni od svoje odgovornosti.

"Poraz je i naša krivica, naravno. Ljut sam jer smo imali pogrešan pristup i pomislili da bi ovo moglo da bude lako, samo zato što je Venecija u Seriji B ili zato što je izgubila 10 utakmica u nizu".

Sa druge strane, Bolonja je u prethodnom periodu igrala odlično i u jako teškom rasporedu "vezala" šest mečeva bez poraza. Zato je Mihajlović iz bolnice vodio tim tako dobro da je dobio nagradu za trenera mjeseca.

"Ako pogledamo ka posljednjih šest mečeva, onda možemo da kažemo da imamo osnov za budućnost. A ako pogledamo današnji, onda je možda trebalo da ostanem u bolnici i pobijedili bismo", završio je Mihajlović.

Bolonja će u preostala dva kola Serije A igrati protiv Sasuola na svom terenu 15. maja i protiv Đenove 22. maja, na oproštaju od sezone 2021/22.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC