• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi zbog Vlahovića "očitao lekciju" Italijanima: Otkrio im detalj s treninga i poručio - Dušan će dati gol u finalu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Selektor Srbije je do sada često bio u pravu, hoće li to biti slučaj i sa finalom Kupa Italije?

 Dragan-Stojkovic-Piksi-o-Dusanu-Vlahovicu Izvor: Profimedia/La Presse/YouTube/Fudbalski savez Srbije/Printscreen

Dragan Stojković nema problem da kaže šta misli. Rekao je po dolasku na klupu reprezentacije Srbije da "orlovi" mogu da budu prvi u kvalifikacionoj grupi ispred Portugala i bio je u pravu.

A sada ima šta da Italijanima poruči o srpskoj zvijezdi Dušanu Vlahoviću. Iako mladi napadač trpi kritike jer nije u sjajnoj formi, legendarni Piksi je imao šta da im poruči!

Stojković je u intervjuu za "Tutosport" govorio o napadaču Juventusa, rekavši da uopšte nije zabrinut zbog nešto slabijeg golgeterskog učinka Vlahovića.

"Niti sam zabrinut, niti bi neko trebalo da se nervira zbog Dušana. Gledam sve Juventusove utakmice i mogu reći da Vlahović igra veoma dobro. Samo što nije moguće da da gol baš u svakom kolu. U ovom trenutku za njega je najvažnije da ostane miran, ne misli o golovima, jer će sigurno doći. Veliki napadači tako funkcionišu, žive za trenutak kad će zatresti mrežu. Igrao sam u Marseju sa Žan Pjerom Papenom, osvajačem Zlatne lopte i svaki put kad bi se utakmica završila, bez obzira na ishod, unervozio bi se ako ne bi bio strijelac. Čim budem vidio Dušana ispričaću mu još neke anegdote vezane za Papena", priča Stojković Italijanima.

On kaže da jedva čeka finale Kupa Italije u kojem će Juventus igrati protiv Intera.

"Sigurno ću gledati meč. Vjerujte mi - Vlahović će Interu dati gol! Finale je važan događaj za ovakvu Juventusovu sezonu, ali iznad svega i za Dušana, koji će dati sve od sebe da sa crno-bijelima podigne prvi pehar."

Piksi je Italijane podsjetio da je i Vlahović i dalje mlad igrač i objasnio im zbog čega nema dilemu da će on uspjeti u redovima "stare dame".

"Alegrija često kritikuju, ali je jedan od najboljih trenera u Italiji. Jedini problem je da ljudi često zaboravljaju da, koliko god bio dobar, Vlahović ima samo 22 godine. Mlad je, doveden za 70.000.000 evra, centarfor je velikog kluba i samim tim na njemu je veliki pritisak. Prirodno je što mora da nađe ravnotežu u timu za njega, međutim, i ovako Dušan je već odradio ogroman posao. Veliki posao odrađuje za ekipu, a iz iskustva znam da se na treninzima nikad ne zadovoljava. Vlahović ima glavu i ponašanje tridesetogodišnjaka, a ne momka koji je tek prebacio 20 godina. Na kraju treninga je teško otjerati ga u svlačionicu. Šutira iz svh pozicija, puca penale, izvodi slobodnjake, svašta proba. Uvijek! Neće dečko da ode sa terena", dočarava Dragan Stojković Piksi kakav karakter posjeduje Dušan Vlahović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC