• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sami ste zaključili da je golman Zvezde (17) tukao nekoga! Novo saopštenje u slučaju pretučenog fudbalera

Autor Haris Krhalić

Sada se oglasila strana Stefana Marinkovića povodom tvrdnji da je zapravo on nanosio povrede drugima.

 Porodica Stefana Marinkovića demantovala restoran "TC Stadion" Izvor: Youtube/screenshot/Crvena Zvezda

Mladi golman Crvene zvezde Stefan Marinković je pretučen u noći između 3. i 4. maja na jednom rođendanu. Nakon navoda da su ga nasilnici udarali kaiševima, pojavile su se i informacije da je sam Marinković bio nasilan. 

Sada su pravni zastupnici njegove porodice, advokati Vesna Staletović i Dušan Lazić poslali demant saopštenja restorana iz "TC Stadion", koje je "Sportski žurnal" prenio. 

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

"Maljoletni Stefan Marinković i njegova porodica do sada nisu željeli da se oglašavaju povodom događaja u kome su učestvovali maloljetnici i jedno punoljetno lice, dok nadležni državni organi ne daju svoj sud o činjeničnom stanju, ali smo na to prinuđeni.

Sportski žurnal je 9. maja 2022. pod naslovom "Afera prebijeni golman" Advokati Stadiona: Nadzorne kamere daju drugačiju sliku” prenio saopštenje advokatske kancelarije "Jeremić i Grković", uz koje su dostavljeni video zapisi sa nadzornih kamera, koje sadrži neistine o incidentu, sa namjerom diskreditacije sedamnaestogodišnjeg perspektivnog fudbalera, Stefana Marinkovića.

Senzacionalistički navodi iz saopštenja da je maloljetni Stefan Marinković u očigledno pijanom stanju vikao i udarao nogama i kaišem ljude koji su se nalazili sa njim u liftu, odbijajući da napusti restoran, i da je prije toga nasilno ušao u prostoriju za odlaganje poklona, sa kaišem obmotanim oko ruke, u namjeri da ga upotrijebi za nanošenje povreda drugim licima, predstavljaju proizvoljno tumačenje događaja advokatske kancelarije "Jeremić i Grković", koja preuzima ulogu nadležnih organa – policije i javnog tužilaštva.

Dostavljeni video materijal je upitne autentičnosti, obzirom da nije prikazan kontinuitet događaja u prostorijama restorana "Stadion" i TC "Stadion", koji je imao više faza, a tvrdnja da je maljoletni Stefan Marinković bio "u očigledno pijanom stanju" je neistinita i zlonamjerna.

Činjenjem dostupnim javnosti video zapisa, njihovo neprimjereno i tendenciozno komentarisanje, uz izostavljanje događaja koji su uslijedili nakon napuštanja TC "Stadion", ne samo da je nedopušteno jer sadrži podatke o ličnosti maljoletnih lica, sa kojima se mora postupati sa posebnom pažnjom, već čini nenadoknadivu štetu mladom sportisti u usponu i dovodi do neistinitog informisanja javnosti.

Bilo bi krajnje neodgovorno i neprofesionalno da sa svoje strane komentarišemo dokaze prije nego što nadležni organi o tome iznesu svoj stav.

Zbog neistinih i neosnovanih optužbi punomoćnika restorana "Stadion", o navodnom delinkventnom ponašanju maljoletnog Stefana Marinkovića, protiv odgovornih će se pokrenuti postupci pred nadležnim organima", navodi se u saopštenju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC