• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vječiti derbi u finalu Kupa! Zvezda pregazila Pazarce u polufinalu - igrali se i klinci, Stanković dao dva gola!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda savladala Novi Pazar u drugom meču polufinala, odličan je bio mladi Stanković.

 crvena zvezda u finalu kupa srbije pobijedila novi pazar 8 0 Izvor: MN PRESS

Za pehar u Kupu Srbije igraće Crvena zvezda i Partizan. Ta dva tima će se 26. maja boriti za trofej, a termin i stadion na kom će se igrati biće naknadno objavljen u narednom periodu.

Crno-bijeli su pobijedili Vojvodinu u Humskoj (2:0), poslije čega su crveno-bijeli pregazili Novi Pazar - 8:0 (5:0). Rezultat sve govori. Izabranici Dejana Stankovića rivalu nisu dali ni promil šansi. Pitanje pobjednika bilo je riješeno poslije 23 minuta kada je na semaforu stajalo 5:0.

Možda će vas zanimati

Šef struke Zvezde je u drugom delu dao šansu mlađim igračima i oni su mu to vratili, pošto su se u strijelce upisali i Nikola Stanković i Petar Stanić.

Zvezda je počela meč furiozno. Sve je bilo gotovo već poslije dvadesetak minuta igre. Tada je bilo jasno ko ide dalje i ko će igrati u meču za pehar najmasovnijeg takmičenja. Gosti su brzo ostali bez bilo kakve šanse za senzacijom.

Počelo je u šestom minutu golom Bena. Pavkov je poslao loptu u prostor, Ben je bio brži od golmana i smjestio je u mrežu. U 13. minutu je bilo 2:0. Ohi je pogodio sa penala. Neposredno prije toga je napadač Zvezde šutirao glavom, sudija Milanović je pokazao da je korner, dobio je sugestiju iz VAR sobe da pogleda snimak i utvrdio je da je Zimonjić igrao rukom u kaznenom prostoru, za to je dobio i žuti karton.

U 17. minutu je Pavkov pogodio sa oko 20 metara. Opet je VAR provjeravao situaciju zbog mogućeg igranja rukom visokog centarfora crveno-bijelih. Utvrđeno je da nije bilo ništa sporno. Potom je u 20. minutu gostujući tim napravio veliku glupost, poklonili su loptu Ohiju kome nije bilo teško da je sa nekoliko metara smjesti u praznu mrežu.

Zatim je u 23. minutu Ivanić sa ivice kaznenog prostora šutirao snažno i precizno u dalji ugao, pogodio i upisao se u strijelce. Na pauzi je Dejan Stanković uveo trojicu mladih igrača, odmorio je nosioce. Ušli su Andrija Radulović, Nemanja Motika i Nikola Stanković, izašli su Milan Rodić, Slavoljub Srnić i Ohi Omoižuanfo.

U 57. minutu je Pićini fauliran u kaznenom prostoru, sudija Milanović je ponovo pokaza na "kreč". Saigrači su loptu dali upravo mladom Stankoviću (19) koji je bio siguran izvođač najstrože kazne. U 82. minutu je Petar Stanić je sa oko 20 metara poslao "projektil" u gol gostiju. Konačan rezultat postavio je Stanković svojim drugim golom u završnici.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC