• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prve reakcije na žrijeb za finale Kupa Srbije: Zvezda hoće kraj prije penala, Partizan osjeća sigurnost!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Predstavnici Crvene zvezde i Partizana na izvlačenju domaćinstva za finale Kupa Srbije dali su izjave nakon što se saznalo gdje se igra meč za trofej.

 Finale-Kupa-sRbije-Crvena-zvezda-Partizan-izjave Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana boriće se 26. maja za trofej u Kupu Srbije. Žrijeb koji je danas održan u prostorijama FSS na Terazijama odlučio je da se meč igra na stadionu "Rajko Mitić", a odmah nakon izvlačenja čuli smo i prve utiske.

Pred kamerama televizije Arenasport govorili su legendarni golman a sada trener Partizana Ivica Kralj i predstavnik Crvene zvezde na žrijebu, sekretar Goran Negić.

Prvo je izjavu o meču protiv najvećeg rivala dao Kralj, čovjek koji je godinama branio za crno-bijele u najvećoj utakmici srpskog fudbala.

"Bez obzira što se igra na stadionu Zvezde veliki sam optimista. Vjerujem u igrače. Nije isto igrati na svom terenu ili na stadionu protivnika, ali sam ubijeđen da možemo do trofeja. Naše igre ove sezone mi daju sigurnost", rekao je direktor Partizana.

Crno-bijeli su ove sezone već dva puta gostovali Zvezdi, a drugi meč bio je neuporedivo bolji od prvog.

"Posljednji derbi je bio kvalitetan, mogli smo i da ga pobijedimo. Na nesreću, to se nije desilo, ali imamo priliku da u finalu Kupa Srbije ispravimo sve", zaključio je Kralj.

Sekretar u stručnom štabu Crvene zvezde Goran Negić izrazio je nadu da će ovogodišnje finale biti završeno prije penala!

"Nadam se da ove sezone neće biti penala i da će biti ranije završeno. Imamo kvalitet i moć da to uradimo", rekao je on pred kamerama Arene.

U Zvezdi još nisu počeli da misle o finalu Kupa Srbije, jer ih čeka meč u kojem osvajanjem boda mogu da postanu šampioni!

"Fokus je samo na prvenstvenom meču, ovo je bila sporedna stvar. O kupu ćemo razmišljati poslije nedjelje", dodao je Goran Negić.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC