• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne može da vodi Dinamo jer je "zaražen Partizanom": Uprava našla trenera, navijači ga neće zbog crno-bijele prošlosti!

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji defanzivac Partizana zbog svojih godina u Beogradu po svemu sudeći neće preuzeti Dinamo Zagreb.

 darko milanič neće biti trener dinama  Izvor: MN PRESS

Dinamo iz Zagreba je u neizvjesnoj trci za prvaka Hrvatske pretekao Hajduk, Osijek i Rijeku, a sada je pred "modrima" velika odluka. Ostalo je upražnjeno mjesto trenera, a prvi favorit za preuzimanje kormila do sada je bio Darko Milanič. 

Nekadašnji slovenački defanzivac poznat nam je iz vremena kada je od 1986. do 1993. godine nosio dres Partizana. Sa crno-bijelima je osvojio jednu titulu prvaka Jugoslavije i trofej kupa dva puta. A zbog toga najvjerovatnije neće dobiti posao! 

Iako je gledao derbi između Hajduka i Dinama u posljednjem kolu prvenstva i sve je bilo riješeno, sada "Jutarnji list" donosi vijest da zbog vremena u kome je igrao u Beogradu Milanič otpao sa liste želja, iako je imao sve potrebne reference.

"Međutim, još dok je trener bio Željko Kopić postavljeni su kriterijumi za novog trenera. Oni su glasili "dovešćemo trenera s evropskim iskustvom, koji zna da vodi tim koja igra srijeda-nedjelja". Iz tog razloga je eto, Slovenac Darko Milanič kontaktiran i svjedočio je derbiju Dinama i Hajduka. Činilo se kao da je "zicer", ali juče smo iz nekih izvora čuli da je Milanič - otpao.

Prevelik mu je teret očito igranje za Partizan, priča da je "zaraženi partizanovac". Naravno da u normalnim vremenima to ne bi trebalo da bude nikakav problem, ali kod nas vremena već dugo nisu normalna. Znate kako bi to moglo zvučati od dijela javnosti "još je 1993. godine igrao za Partizan dok su Srbi i jugo-armija razarali Hrvatsku". Razne ankete koje se ovih dana u medijima sprovode na temu "novi trener Dinama" pokazuju da Milanič ima daleko najmanju podršku navijača Dinama i javnosti", navodi se u tekstu "Jutarnjeg. 

Izvor: MN PRESS

Milanič je svoju trenersku karijeru počeo 2004. godine u Primorju iz Ajdovščine, potom je radio u Gorici iz Nove Gorice, a onda je sa Mariborom dominirao slovenačkim fudbalom i uzeo je šest titula. 

Radio je u Lidsu, Šturmu iz Graca, Slovanu iz Bratislave i u kiparskom Pafosu. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC