• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pep kupio Holanda, a stiže mu još i "zvijer" iz Argentine: Postigao je šest golova na jednom meču! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Mladi napadač Hulijan Alvarez će od ljeta postati fudbaler Mančester sitija, a još blista u dresu Rivera za koji je postigao šest golova na jednom meču.

 Pep Gvardila dovodi Hulijana Alvareza u Siti Izvor: Profimedia

Svi pričaju o dolasku Erlinga Holanda iz Dortmunda u Mančester siti za 80 miliona evra, pa su mnogi zaboravili da je Gvardiola još u januaru doveo još jednog talentovanog napadača, ali ipak ne tako poznatog u Evropi.

Hulijana Alvareza, mladu zvijezdu River Plejta, platili su 17 miliona evra i ostavili ga na pozajmici u Argentini do ljeta, vjerovatno s planom da prvo ode manji evropski klub, ali možda je već sada spreman za najveću scenu. Prethodne noći u Kopa Libertadoresu to je i pokazao pošto je "bombardovao" peruansku Alijansu iz Lime.

Alvarez sve do šestog kola južnoameričke Lige šampiona nije postigao nijedan pogodak u takmičenju, ali je zato prethodne noći odigrao meč karijere i potpuno nokautirao Peruance.

Upisao je dvostruki het-trik, odnosno čak šest golova! Prvo je u prvom poluvremenu pogodio u 15, 18. i 41. minutu, da bi seriju nastavio u drugom - golovima u 54, 67. i na kraju 83. minutu. Osim njega u strijelce su se upisali Simon i Gomez, dok je za Alijansu jedini gol pred nadoknadu vremena postigao Ernandez. Tek da ublaži poraz...

Sada će i Gvardiola dobro razmisliti o "zvijeri" koju dobija za prilično skroman novac u današnjim okvirima fudbalskog biznisa. Ove sezone ukupno je postigao 14 golova na 18 mečeva u svim takmičenjima.

Pogledajte svih šest golova na meču protiv Alijanse!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC