• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ova ljepotica nastupa u finalu Lige šampiona! Prate je milioni, poznata po skandalu a imala je uvrnuti nadimak (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Popularna pjevačica već je danima u Parizu gdje priprema svoj nastup na finalu Lige šampiona.

 Kamila Kabeljo nastup u finalu Lige šampiona Izvor: Instagram/camila_cabello/printscreen

Finale Lige šampiona između Real Madrida i Liverpula biće odigrano u subotu 28. maja od 21:00, a ovaj događaj bi mogao da bude sličniji sportskim priredbama u SAD nego što je to evropska publika navikla da vidi. UEFA je organizovala nastup Kamile Kabeljo (25), pevačice kubanskog porijekla, i ona treba da se postara za dobru atmosferu pred sam meč!

Atraktivna pjevačica trebalo bi da "razmrda" navijače pesmama u latino ritmu, a sudjeći po njenim profilima na društvenim mrežama, jedva čeka da kroči na teren stadiona "Sen Deni" u Parizu.

Kubanka iza sebe ima 10 godina karijere i nekoliko svjetski poznatih hitova, a na instagramu je prati preko 60 miliona ljudi. Upravo zbog toga UEFA je procijenila da je njen koncert pred finale pravi potez!

Iako je rođena u Havani, Kamila karijeru gradi u SAD, koje su zanimljivo tržište evropskom fudbalu. Liga šampiona bi željela da privuče nove gledaoce sa američkog kontinenta, posebno publiku koja inače sluša ovakvu vrstu muzike.

Pogledajte kako izgleda Kamila:

Kamila je već godinama omiljena među tinejdžerima - čak i kada je na udaru kritika javnosti i medija, a i Aleksandar Čeferin je nekoliko puta isticao koliko je važno da se mladi ljudi privuku fudbalu. Tačno je da broj godina prosječnog fudbalskog navijača raste posljednjih godina i da je mladima sport sve manje zanimljiv, pa ovo djeluje kao potez koji bi mogao da spoji dva svijeta.

Ostaje da se vidi da li će se to stvarno desiti, a i šta nam je to Kamila Kabeljo pripremila za nastup.

Inače, djelić njene popularnosti došao je i zbog skandala koji su je pratili. Zbog rasističkih komentara na račun Krisa Brauna morala je da gasi naloge na društvenim mrežama, a kasnije je istakla da je shvatila gdje je pogriješila. Iako je na početku samo htjela da pruži podršku Rijani koju je tadašnji dečko tukao, Kamila je prešla granicu.

Takođe, ona je godinama bila u vezi sa kandskim pjevačem Šonom Mendesom, a mediji su spekulisali kako ta veza zapravo ne postoji već je samo predstava za javnost. Pojedini su išli toliko daleko da su je optuživali da je dečka izmislila kako se ne bi pričalo kako je lezbejka, ali su oboje demantovali da glume.

Bilo kako bilo, ta veza je propala i u novembru 2021. godine saopštili su da više nisu zajedno.

Ovako je UEFA pre dvadesetak dana najavila njen nastup:

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC