• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA se oglasila poslije debakla u finalu LŠ! Policija tukla navijače, a oni se pravdaju: Pokrenuta je istraga!

Autor Haris Krhalić

UEFA se oglasila poslije svih problema i užasne organizacije finala Lige šampiona.

 UEFA se oglasila nakon nereda pred početak finala Lige šampiona Izvor: Profimedia

Real je pobjedio Liverpul u finalu Lige šampiona i postao je prvak Evrope po 14. put. Ali, to nije jedina tema o kojoj se priča posle meča u Parizu, mnogo više se komentariše sramotno loša organizacija meča od strane UEFA.

Prvo je meč kasnio više od pola sata, pa su tokom ceremonije otvaranja navijači preskakali ogradu u pokušaju da uđu, da bi potom i policija reagovala i tukla navijače. Poslije debakla se oglasila i UEFA.

"Pred početak meča je nekoliko hiljada navijača Liverpula napravilo redove, jer su pokušali da uđu sa falsifikovanim ulaznicama. Zbog toga je početak kasnio, kako bismo omogućili onima koji imaju ulaznice da uđu na stadion. Stvari su potom izmicale kontroli, pa je policija morala da koristi biber-sprej i da ih nasilno udaljava sa stadiona. UEFA se saosjeća savim onima koji su pogođeni ovim dešavanjima i pokrenuli smo istragu sa francuskom policijom i fudbalskim savezom Francuske", navodi se u saopštenju.

Međutim, informacije koje stižu od strane britanskih novinara govore da to nije tačno i da je veliki broj navijača ostao van stadiona uprkos legalno kupljenim kartama i da im policija nije otvorila kapije da uđu na tribine.

Takođe, sve je više pristalica "crvenih" koji tvrde da je policija koristila prekomjernu silu i da je tom prilikom povređeno dosta žene i djece.

"Nisam razgovarao sa porodicom još uvijek, ali znam da su imali mnogo problema da uđu. Čuo sam neke stvari koje nisu ni malo dobre. Ne znam u ovom trenutku mnogo o tome", kratko je prokomentarisao Jirgen Klop odmah poslije meča.

Nema sumnje da će se o ovome dosta pričati u narednim danima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC