• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katarske vlasti prijete smrtnom kaznom: Neće biti izuzetaka, ovo se ne toleriše!

Autor Haris Krhalić

Katarske vlasti zbog Svjetskog prvenstva neće odustati od svojih principa i na kokain i slične supstance biće primijenjena nulta tolerancija.

 Katar prijeti smrtnom kaznom svima koji unesu kokain  Izvor: Anadolija/Mohammed Dabbous

Približava se Svjetsko prvenstvo u Kataru koje će biti održano od 21. novembra do 18. decembra i na kome će učestvovati i nacionalni tim Srbije. Dok se reprezentacije kroz Ligu nacija uigravaju za najveće takmičenje u Engleskoj apeluju na navijače da se suzdrže od upotrebe psihoaktivnih supstanci!

Šef engleske policije Mark Roberts je u jednom intervjuu za engleske medije objasnio da su narkotici poput kokaina sve češći na stadionima širom Evrope, ali da navijači ne bi smjeli da pokušavaju da unose takve supstance u Katar. Restriktivni zakoni te zalivske monarhije su nemilosrdni, a kako on navodi uhvaćene u Kataru niko neće moći da spasi od surovih kazni.

"Vlasti u Kataru neće imati nikakve izuzetke za domaće niti strane državljane. Strane ambasade nemaju moć kad se radi o kaznenim djelima, pogotovo o kršenju zakona o drogama. Oni koji pokušavaju da unesu u zemlju bilo kakve narkotike, pogotovo teške poput kokaina rizikuju zatvorsku, smrtnu i novčanu kaznu", objasnio je Roberts.

Naveo je da ni sami igrači i stručni štabovi neće biti pošteđeni, pa tako će u slučaju da se kod njih nađu nedozvoljene supstance takođe će ih čekati teške kazne. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC