• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nastup Edina Džeke u Podgorici i dalje pod upitnikom! Slaven Musa vjeruje u dobar rezultat "zmajeva" u Crnoj Gori!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener u stručnom štabu Bosne i Hercegovine Slaven Musa uvjeren je da "zmajevi" mogu do pozitivnog rezultata u Podgorici, dodavši i da niko sa sigurnošću ne može tvrditi da će nastupiti povrijeđeni kapiten Edin Džeko.

 Slaven Musa pred Crnu Goru: Upitan nastup Edina Džeke, možemo do pozitivnog rezultata Izvor: FEHIM DEMIR/EPA

"Zmajevi" se spremaju za treću utakmicu Lige nacija u subotu protiv Crne Gore na podgoričkom stadionu "Pod Goricom".

Izabranici Ivajla Peteva su u dosadašnje dva susreta najprije remizirali u Helsinkiju (1:1), a potom zabilježili pobjedu nad Rumunijom u Zenici (1:0), pa su na diobi prve pozicije u grupi sa selekcijom Finske.

Slaven Musa, pomoćnik bugarskog stručnjaka, u raportu je potvrdio da u ovom trenutku je svim ekipama umor najveći problem s obzirom da se utakmicu igraju praktično svaka tri dana.

"Što se tiče umora, nadam se da je ekipa uspjela koliko-toliko da se oporavi, danas imamo trening, sutra put na utakmicu, igra se praktično svaka tri dana, doduše imali smo dan više u odnosu na Finsku i Rumuniju", rekao je Musa.

Posebna briga za navijače BiH je povreda kapitena Edina Džeke protiv Rumuna, zbog koje je morao da napusti igru. Iako su se u javnosti pojavile informacije da je u pitanju lakša povreda i da će centarfor Intera biti spreman za subotnji nastup, Musa je rekao da to ne može ustvrditi.

"Kad je riječ o zdravstvenom biltenu, Džeko i (Eldar) Čivić su izašli zbog povreda, imali smo prisilne zamjene, ali vidjećemo danas šta kažu ljekari, kako se igrači osjećaju u ovom trenutku, pa ne možemo tvrditi da li će moći igrati u subotu".

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Prema njegovim riječima, zadovoljan je učinkom "zmajeva" u dosadašnjem dijelu ovogodišnje Lige nacija.

"Rezultatski gledano je dobro. Imamo četiri boda, jedino bolje bi bilo da smo pobijedili u obje utakmice, tako da smo sasvim zadovoljni ostvarenim rezultatima. Imamo još dva meča ispred nas, gledamo prvi naredni a to je Crna Gora i uradićemo sve da ostvarimo dobar rezultat".

Musa je naglasio da između Crnogoraca i BiH nema nepoznanica i da će "zmajevi" uz kvalitetan pristup, zalaganje i borbu uspjeti da izbore dobar ishod u Podgorici.

"Prošle godine smo igrali protiv njih na 'Grbavici', završilo je 0:0. Doduše igrali smo pod navodnicima u šarenom sastavu i mi i oni, a dobro ih poznajemo. Skautirali smo ih i sa ovih utakmica u Ligi nacija, igrali su dva različita sistema, tako da se pripremamo za sve ono što bi moglo da nas očekuje u Podgorici.Međutim, smatram da je najbitnije kakvi ćemo mi biti jer ako budemo na nivou prethodnih utakmica što se tiče pristupa, borbe i zalaganja, vjerujem da dobar rezultat neće izostati", zaključio je Musa.

Utakmicu Crna Gora - BiH igra se u subotu od 20.45 časova, a sudiće je jedan od najboljih arbitara svijeta Danijele Orsato iz Italije.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC