• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ili ću ja da zovem Ančelotija ili će on mene! Piksi pokazao treneru Reala da je Jović ipak majstor: Treba mu nešto...

Autor Haris Krhalić

Luka Jović je odigrao još jedan odličan meč za Srbiju i pokazao da zaslužuje šansu.

 Piksi o situaciji sa Jovićem Izvor: Youtube/Fudbalski savez Srbije

Luka Jović je za čitavu sezonu u Real Madridu postigao svega jedan gol, što i nije iznenađenje koliko malo je igrao, a čim ga je selektor "orlova" Dragan Stojković poslao na teren - odmah je pokazao da nije zarđao.

Prvo je Jović pogodio protiv Slovenije u pobjedi od 4:1, da bi potom bio strijelac i jedinog gola u trijumfu u Švedskoj (1:0). Odmah se na njegovom licu vidio široki osmjeh, iako je bio veoma umoran, a zbog njegovog dobrog nastupa bio je presrećan i Piksi koji je odmah najavio da će "okrenuti" trenera Ančelotija.

"Ili će Karlo mene da zove ili ću ja njega, vidjećemo...", rekao je Stojković uz osmjeh i dodao:

"Vjerujem u Luku Jovića, to je gol-igrač velikog kvaliteta, treba ga probuditi, treba mu nešto naći da bi eksplodirao. Drago mi je što nam je donio ovako važnu pobjedu u Švedskoj, ali i njemu je bilo vrlo važno zbog samopouzdanja jer se upisao u listu strijelaca".

Selektor je poručio i da ne treba da čudi javnost što je isprobao toliko fudbalera u prethodne tri utakmice, a posebno može da raduje što fudbalski nismo mnogo padali bez obzira ko bio na terenu.

"Mi imamo 30 igrača i nefer je i neljudski da je tu 30 igrača, a da neko ne igra. Nema veze sa trenerskim, ljudski nije u redu, tako da ne vidim problem. Nije bitno ko će početi i ko će ući u igru, važno je da razumiju kako hoćemo da igramo i da to koriste bez obzira na ime. Meni je svejedno ko je lijevo ili desno, drago mi je da razumiju i da ljudi koji ovo gledaju su zadovoljni", poručio je zadovoljni selektor "orlova".

Luka Jović se osvrnuo na svoju novu dobru partiju u dresu Srbije.

"Ulazim u šanse, nije mi bilo potrebno mnogo, malo manje od 180 minuta, nadam se da ću nastaviti u istom ritmu i da ću sezonu da završim na najbolji mogući način i tako istu sljedeću. Osjetio sam situaciju, nije bilo uigrano, to mi napadači najbolje znamo, vidio sam da je Pavlović viši od čuvara i jednostavno sam znao da će tu lopta da dođe", dodao je Jović.

Vidjećemo da li će nakon ovih golova doći do preokret kada je u pitanju njegova situacija u Real Madridu pošto posljednje informacije govore da srpski napadač ne želi da napusti "kraljevski klub".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC