• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači "razapeli" Modrića jer je tražio dres od Mbapea! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kilijan Mbape je zamalo postao fudbaler Real Madrida, a zbog onoga što je uradio klubu sada ga navijači mrze.

 Navijači "razapeli" Modrića jer je tražio dres od Mbapea Izvor: TV Arena sport/screenshot

Hrvatska je ostvarila veliku pobjedu nad Francuskom (1:0) u okviru četvrog kola Lige nacija, i to sa vrlo "šarenim" sastavom, ali je jedan čovjek uvijek konstanta.

Luka Modrić je u petom minutu pogodio sa "kreča" i donio pobjedu svojoj reprezentaciji, međutim dan poslije utakmice ne priča se o njegovom golu, nego gestu na poluvremenu. Zbog zagrljaja sa Kilijanom Mbapeom napali su ga navijači Real Madrida koji ne žele da čuju za francuskog fudbalera...

Možda će vas zanimati

Djelovalo je da će ovog ljeta pojačati Real Madrid, međutim u posljednji čas prihvatio je ponudu Parižana i postao najbolje plaćeni igrač današnjice, tako da je od tog trenutka najomraženiji fudbaler za njih.

Luki Modriću nije to toliko zasmetalo, i dalje poštuje fudbalske kvalitete Mbapea, tako da ga je na poluvremenu pitao da razmijene dresove. To je naravno Mbape učinio bez oklijevanja, zašto uostalom ne bi to uradio, ali to se evidentno ne dopada navijačima Real Madrida.

"Ovaj potez Modrića, koji je od igrača koji je izigrao Real Madrid tražio dres je razljutio navijače Reala. Smeta im što ga je molio nakon odbijanja Real Madrida", navodi španski list "Marka" u izvještaju utakmice.

Očekivano, najviše je na njega "udario" španski voditelj Đozep Pedrerola tokom emisije "El Čiringito".

"Ne mogu da vjerujem, šokiran sam... Modrić, koji je vođa Reala i pravi madridista pita za dres od tipa koji se narugao Realu i navijačima tog kluba! I ne samo to, nego da on, koji je osvajač 'Zlatne lopte' i legenda Reala, pita za dres jednog Mbapea?! Pa moralo bi da bude obrnuto...", poručio je u žestokom obraćanju ovaj novinar, dok je Guti, koji je gostovao u emisiji, dodao da Modrić treba da "zapali dres".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC