• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda predstavila prvo pojačanje: Kangva bi da bude kralj, otkrio je sve o Grofu Božoviću - "Bio mi je kao otac!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kings Kangva je prvi pojačanjae Crvene zvezde ovog ljeta.

 Kings-Kangva-predstavljen-u-Crvenoj-zvezdi Izvor: Youtube/screenshot/Crvena Zvezda

Crvena zvezda je predstavila prvo pojačanje za novu sezonu! Kings Kangva je stigao u Ljutice Bogdana i postao novi igrač srpskog šampiona.

Na zvaničnom predstavljanju, fudbaler iz Zambije je poručio da bi mogao da on bude novi "kralj" Crvene zvezde i da će se potruditi da što više govori na terenu.

Kings Kangva je rođen 1999. godine i igra na sredini terena, a do sada je nosio dres ruskog Arsenala iz Tule. Odmah na startu je stavio do znanja da neće željeti da mnogo obećava, već da želi da se dokazuje.

"Hvala, neću da pričam mnogo jer ću više da pričam na terenu. Nevjerovatan je osjećaj nakon što sam vidio vijesti. Sjajan je osjećaj i bio sam jako uzbuđen zbog svega što me čeka kad se priključim timu", počeo je Kangva koji će u Zvezdi nositi dres sa brojem 20.

On je istakao da je pričao sa bivšim trenerom Crvene zvezde Miodragom Božovićem prije dolaska u Beograd, sa kojim je sarađivao u Arsenalu.

"Neću mnogo da govorim o sebi. Na terenu će vidjeti zašto sam ovdje. Božović je sjajan čovjek i osoba, radili smo malo u Arsenal Tuli gdje sam igrao. Imao sam sjajan period tamo i veoma sam zahvalan na svemu. Naravno, pričali smo i pričao sam i sa mojim drugom Goranom Čaušićem, tako da je sve bilo dobro", rekao je Kangva i potom se dodatno dotakao "Grofa" Božovića.

"Često smo se smijali zajedno. Bio mi je kao roditelj, kao otac, podržavao me je i davao mi je mnogo samopouzdanja i davao mi je slobodu da radim ono što najbolje umijem. Za to mu još jednom hvala."

Kangva ima vrlo slično prezime kao Gelor Kanga, a kaže da ga poznaje kao igrača.

"Znam ga i veoma ga poštujem. Daću najbolje od sebe i vjerujem da ćemo imati uspješnu saradnju", rekao je Kangva. Upitan da li bi zbog imena Kings (king - kralj) mogao da postane svojevrsni "kralj" Crvene zvezde, novo pojačanje crveno-bijelih nema dilemu.

"Da, definitivno!", poručio je Kings Kangva.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC