• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Levandovski u timu sa Mesijem, Mbapeom i Nejmarom? Bajern i Barsa su u šoku, a za sve je kriv ozloglašeni agent!

Autor Dragan Šutvić

Francuski mediji bruje da bi Robert Levandovski mogao da ode u Pari Sen Žermen, a da glavni krivac za takav eventualni transfer mogao bi da bude poznati agent Pini Zahavi.

 da li će levandovski u pari sen žermen  Izvor: Profimedia/YouTube/Goal/Printscreen

Ljetni prelazni rok se zahuktava, a Pari Sen Žermen je ponovo spreman da sve "zakuva"! Nakon završetka cjelogodišnje sage oko budućnosti Kilijana Mbapea i njegovog prelaska u Real Madrid, Parižani su sada spremni da i od Barselone načine novog "vječnog neprijatelja".

Jer francuski mediji bruje o potencijalnoj transfer bombi - Robert Levandovski je velika želja PSŽ-a!

Možda će vas zanimati

Kako javljaju francuski mediji, PSŽ polako završava dolazak novog trenera Krištofa Galtijea, a za to vrijeme spremaju transfer koji bi mogao da učini napad "svetaca" još krcatijim zvijezdama.

Pored Mbapea, Lionela Mesija i Nejmara, od naredne sezone mogao bi da bude i Levandovski! "Futmerkato" piše da u PSŽ i dalje vjeruju da bi mogli da dovedu Poljaka iz Bajern Minhena, uprkos njegovoj želji da zaigra u Barseloni.

Katalonci finansijski ne stoje baš najbolje po tom pitanju, a kako se ističe, ni Pini Zahavi, menadžer Levandovskog, nema ništa protiv da njegov igrač stigne u PSŽ. Uostalom, on taj klub odlično poznaje otkad je radio na Nejmarovom rekordnom transferu prije nekoliko godina.

Zahavi se prethodnih godina često spominjao u istraživanjima poslova fudbalskih agenata u transferima, a bio je i često spominjano ime u "Football Leaks"-u, kada su isplivale brojni kontroverzni detalji o postupanju agenata prilikom sklapanja poslova.

Još uvijek nema konkretnijih informacija oko eventualne visine transfera Poljaka, ali jasno je da je to nešto oko čega PSŽ ne bi morao da brine. Samo je još potrebno da Levandovski ubijedi Bajern da ga prodaju godinu dana prije isteka ugovora.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC