• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cijelog života si htio u Real, kako sad Barselona? Oglasio se bivši agent Levandovskog, pecnuo i njega i menadžera

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bivši menadžer Bajernovog napadača protivriječi izjavi Pinija Zahavija.

 Robert-Levandovski-hteo-u-Real-Madrid-ne-u-Barselonu Izvor: Profimedia

Tek što je završena saga oko Kilijana Mbapea i njegovog neodlaska u Real Madrid, buknula je druga - oko Roberta Levandovskog (34). Poljski špic želi da napusti Bajern poslije osam godina, a klub mu to ne dozvoljava i podsjeća ga da ima ugovor do ljeta 2023.

U takvoj situaciji, snažnu poruku poslao je Poljakov agent, poznati Pini Zahavi, apelom na njemačkog šampiona da pusti njegovog igrača da ode iz Minhena. "Bajern nije ponudio novi ugovor Levandovskom. On samo poslije osam godina želi da nađe drugi klub. Ima 34 godine i hoće da ostvari san", izjavio je on, podrazumijevajući da Levandovski sanja da zaigra za Barselonu.

Te njegove riječi mnoge su začudile, s obzirom na to da je gol-mašina iz Varšave često dovođena u vezu sa Real Madridom. I to još u vrijeme kada je Levandovski igrao za Borusiju Dortmund (2010-14) i kada je znao i da po četiri puta zatrese mrežu "kraljevskog kluba" na jednoj utakmici.

Nakon tih Zahavijevih riječi oblasio se i bivši agent Levandovskog, Majk Bartel, koji je priznao da iznenađujuće zvuči izjava da je Poljak oduvijek htio u Barselonu. "Cijelog života želite da idete u Real Madrid, a onda možda završite u Barseloni"?, zapitao je on na Tviteru.

Ovog proljeća, prije nego što je "isplivalo" iz Bajerna da Levandovski hoće da ode, citirana je Bartelova izjava da je Real Madrid uvijek bio opcija za Poljaka, a ne Barsa. "Moje iskustvo sa njim i sa ljudima oko njega govori da je uvijek bio cilj da ode u neki vrhunski klub u inostranstvu, po mogućstvu Real Madrid", rekao je on.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC