• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Misliš da sam ja budala?!" Skandal fudbaler, obezbjeđenje ga razdvajalo od djevoje! Vidjela mu poruku, pa nastao haos!

Autor Haris Krhalić

Fil Foden je napravio novi skandal, ovog puta na odmoru u Grčkoj. Svi su u njih gledali...

 Fil Foden se posvađao sa suprugom na plaži Izvor: PRofimedia/DAILY MIRROR GOOD FOR SYNDICATION/Profimedia

Mančester siti osvojio je titulu Premijer lige, a njihove glavne zvijezde prave skandale gdje god stignu. Džek Griliš je češto u alkoholisanom stanju, a Fil Foden napravio je novi skandal.

Jedan od superstarova tima Pepa Gvardiole je ponovo u centru pažnje, ovog puta je nastao haos na plaži na Krfu (Grčka). Njegova djevojka Rebeka Kouk je pogledala u njegov telefon dok je on bio u vodi i to je bio okidač svađe.

Prema pisanju engleskog tabloida "San", pozvala ga je da izađe iz vode i tada je počela žestoka svađa. Toliko su vikali, da je došlo obezbjeđenje i zamolilo ih da napuste plažu jer smetaju ostalim gostima. Učinili su to i nastavili da se svađaju.

"Da li misliš da sam ja glupa?! Zašto ne mogu da idem sa tobom nigdje, a da se ovako nešto ne dogodi. Pitam se zašto druže! Reci joj sve", vikala je Rebeka na Fila dok su izlazili sa plaže.

Njih dvoje su u vezi dugo, poznaju se još od kada su bili djeca i imaju dvoje djece zajedno.

"On je otišao da pliva, ona je tada pogledala u njegov telefon i iznervirala se. Potom su počeli da se svađaju, obezbjeđenje se umiješalo. Ona je vikala sve vrijeme, a ovo im je tek prvi dan na plaži. Bila je veoma agresivna", opisali su očevici incident za spomenuti list.

Spekuliše se da je pronašla dopisivanje sa drugom djevojkom, a to mu ne bi bio prvi put. U septembru 2020. godine je Foden kažnjen, jer je prilikom reprezentativnih obaveza uvodio prostitutke u reprezentativni hotel.

"Nisam znala da Fil ima djevojku, nije to spomenuo. Nisam izvršila pretragu na 'Guglu' prije odlaska u hotel. Žao mi je zbog njega i njegove porodice", izjavila je Lara Klausen, djevojka sa kojom je uhvaćen u sobi.

Foden je jedan od najvažnijih igrača u Gvardiolinom timu, a očekuje se da bude u sastavu Engleske i za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC