• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Englez, a ide za samo 40.000.000€? Pepu rival otima igrača: Sterlinga ugovor tjera iz Sitija, ali ostaje u Premijer ligi

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poslije Liverpula i Mančester sitija, Rahim Sterling bi naredne sezone mogao da zaigra i u trećem klubu iz Premijer lige.

 Čelsi želi Rahima Sterlinga Izvor: Profimedia

Mančester siti se sprema za promjene u svom timu ovog ljeta. Stigao je Erling Holand, smiješi se odlazak Gabrijelu Žezusu, a još jedan ofanzivac bi mogao da napusti "Etihad".

To je Rahim Sterling, koji je sve bliži transferu u Čelsi, a pominje se i posao u vrijednosti od 40.000.000 evra!

Možda će vas zanimati

Kako navodi Đanluka di Marcio, gotovo uvijek odlično obaviješteni izvor za transfer vijesti, Sterling se nalazi visoko na listi Čelsijevih prioriteta. Njega u Sitiju žele da prodaju ovog ljeta kako narednog ne bi napustio klub kao slobodan igrač.

Sterling više nije u planovima Pepa Gvardiole, kako mu ugovor ističe u ljeto 2023. godine, Tomas Tuhel želi da iskoristi situaciju.

To je naročito slučaj kada je novi odlazak Romelua Lukakua sve realnija opcija, pošto bi Belgijanac drugi put mogao da obuče dres Intera. Tuhel je navodno veliki fan Sterlinga, 27-godišnjeg krilnog fudbalera koji bi bio "na popustu" ovog ljeta.

Imajući u vidu da je Englez u Premijer ligi, pomenutih 40.000.000 evra ne bi bila tako visoka cijena za Čelsi, posebno imajući u vidu njegovo iskustvo. Pominjalo se da su "plavci" zainteresovani za Usmana Dembelea iz Barselone, ali im je Sterling ipak sigurnija i poznatija opcija.

Ostaje da vidimo koliko su Čelsi i Siti zaista blizu dogovora i koliko bi novca klub iz Mančestera tražio za Sterlinga. Siti je za momka rođenog na Jamajci platio 63.000.000 evra kada su ga dovodili iz Liverpula 2015. godine.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC