• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa zvala super-agenta, Ćavi otima Gvardiolinog maestra? Spremili opasan plan, ali jedan problem moraju da riješe!

Autor Haris Krhalić

Barselona je zainteresovana da se pojača u Mančester sitiju, ali pitanje je kako će sa finansijske strane da izvedu da u svoje redove dovedu Bernarda Silvu.

 Barselona želi Bernarda Silvu Izvor: Profimedia

Da li je Barselona ponovo zagrizla više nego što može da sažvaće? Nakon vesti da su potpisali ugovore sa Frankom Kesijem i Andreasom Kristensenom kao slobodnim igračima, a da svejedno ne mogu da ih registruju zbog finansijskih problema, Katalonci nemaju problem da sanjaju o megalomanskim transferima.

Već nedjeljama se piše o Robertu Levandovskom, a posljednje informacije glase da je Barsa vodila razgovor sa super-agentom Žoržom Mendešom ne bi li ovog ljeta u svoje redove dovela Bernarda Silvu, ni manje ni više!

Kako otkriva Fabricio Romano, Barselona je u srijedu uveče vodila sastanak sa Mendešom, a glavna tema razgovora bio je upravo maestralni Portugalac i igrač Mančester sitija. Ćavi je njegov veliki fan i pokušaće da svom nekadašnjem treneru Pepu Gvardiole "preotme" tog igrača.

Ipak, postoji veliki problem u cijeloj priči i nije jasno kako Barsa namjerava da ga riješi.

Siti će, ako bude pristao na prodaju Silve, "zacijepiti" ozbiljnu cijenu koju će Barselona morati da plati. Takav posao u ovom trenutku nije moguć i Katalonci se nadaju da će to ipak uspjeti da izvedu ako prodaju Frenkija de Jonga.

Holandski vezista je meta Mančester junajteda, njemu se ne ide na "Old Traford", ali ga ni u Barsi više ne žele - jer bi na njemu mogli da izvuku i preko 70.000.000 evra. A ako to uspiju, onda će krenuti u operaciju "Bernardo Silva"...

Izvor: Profimedia

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC