• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajted pristao da proda Ronalda velikom rivalu: Kristijano će "izdati" klub zato što ga samo Amerikanac hoće!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kristijano Ronaldo će izgleda i naredne sezone igrati u Premijer ligi, ali ne za Mančester junajted. Treba da pređe u redove Čelsija!

 Kristijano Ronaldo prelazi u Čelsi Izvor: Profimedia/The Times/News Licensing

Kristijano Ronaldo se nije pojavio na pripremama Mančester junajteda zbog "porodičnih razloga", a iza svega se krije namjera nekada najboljeg fudbalera svijeta da napusti klub.

Junajted nije uspio da izbori učešće u Ligi šampiona i Ronaldo žarko želi da se takmiči na najvišem nivou, pa zbog toga želi da ode iz kluba koji je ovog ljeta preuzeo Erik ten Hag. Ponuđen je na "sve strane", uglavnom agent Žorž Mendeš nailazi na odgovor ne, međutim izgleda da je jedna strana ipak zainteresovana...

Možda će vas zanimati

To nije Bajern, iz koga su jasno i glasno demantovali da žele Ronalda, nego Čelsi. Novi vlasnik Tod Boli, američki biznismen, želi odmah da se dokaže tako da je odlučio da krene po najpopularnijeg fudbalera svijeta!

Junajted je bio voljan da odbija ponude za Ronalda, pošto je u planovima Ten Haga, ali posljednje informacije govore da su pristali da ga prodaju za 15 miliona evra. To bi značilo da je ostalo još samo da Kristijano Ronaldo dogovori uslove sa Čelsijem, pošto bi plata mogla da bude problem, a podsjetimo da je CR7 jedan od najplaćenijih igrača svijeta.

Vidjećemo samo kako će navijači Junajteda, kluba u kome je Ronaldo ikona i u kome je igrao u dva mandata, reagovati na vijest da je spreman da ode i u redove najvećeg rivala u potrazi za još jednom Ligom šampiona.

Ronaldo će biti samo jedno od velikih pojačanja Čelsija ovog ljeta pošto je navodno već dogovoren dolazak i Rahima Sterlinga za oko 50 miliona evra, dok "plavci" treba da riješe i problem u odbrani. Nakon odlazaka Ridigera i Kristensena, bez obeštećenja, u potrazi su za najmanje dvojicom novih štopera.

Najviše se u posljednje vrijeme spominjao Mathejs de Liht, međutim izgleda da će izabrati Bajern, dok je Čelsi u pregovorima i oko Žila Kundea iz Sevilje, Kalidua Kulibalija iz Napolija, Nejtana Akea iz Sitija...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC