• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zovem ga "30 sekundi igrač", vidjećete zašto! Iliev spektakularno predstavio Fusenija: Jedan od najboljih stranaca ikad!

Autor Nikola Lalović

Fuseni Dijabate je novo pojačanje Partizana, a u klubu mnogo očekuju od njega.

 Ivica-Iliev-predstavio-Dijabatea. Izvor: FK Partizan/screenshot

Na stadionu Partizana predstavljeno je novo pojačanje, brzonogi krilni fudbaler iz Malija Fuseni Dijabate. On dolazi iz Turske gdje je nastupao za više klubova, a na samom startu predstavljanja o njemu je govorio Ivica Iliev.

Sportski direktor crno-bijelih je otkrio da je Fuseni Dijabate potpisao trogodišnju saradnju sa Partizanom i da je time u najvećoj mjeri završen prelazni rok.

"Fuseni je potpisao trogodišni ugovor sa FK Partizan. Izuzetno sam zadovoljan što smo gotovo završili prelazni rok, a on samo što je počeo u Evropi. Ne znam da li smo ikada brže završili prelazni rok za sljedeću sezonu. Znali smo da je pauza kratka, da će sezona početi gotovo istog trenutka po završetku prethodne i da nas čeka pakleno ljeto gde imamo mnogo toga da završimo", rekao je Iliev.

Ima Iliev već i "kategoriju" u koju je svrstao Dijabatea, mada nije do kraja želio da objasni značenje epiteta koji je izrekao za novog igrača Partizana.

"Velike promjene su se desile. Krenuli smo jako i vrlo brzo uspjeli da kompletiramo ono najjače što treba da nas raduje. Kao što je i običaj jagoda na torti dolazi na kraju i ovom prilikom želim da predstavim igrača koji je u kategoriji onih igrača koje nazivam "30 sekundi igrač". Možda ću jednog dana objasniti to, on zna šta to znači, to je mala i šala. Reći ću dio toga, to znači da je prije svega od njega očekujem mnogo, da sigurno bude jedan od glavnih igrača i možda u perspektivi jedan od najboljih stranaca koji su bili u našoj istoriji". naglasio je on.

Na kraju je sportski direktor Partizana naglasio da su sve pozicije koje su "škripale" u timu prošle sezone sada pojačane i da je tim spreman za velika djela.

"Sve kritične pozicije iz prošle sezone smo uspjeli da zakrpimo i da zatvorimo, tako da u ovom momentu kada pričamo o ekipi Partizana za sljedeću godinu ne bih se vodio procentima ali vjerujem da ovo može da bude jedan od najboljih timova koje je Partizan imao u dugo vremena", zaključio je on. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC