• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bio je Barsin veliki talenat, sada stiže u Hrvatsku? Cijeli svijet ga zna zbog povrede, a sada je bomba u regionu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mladi fudbaler španskog tima nastaviće karijeru u Hrvatskoj.

 Musa Vag dolazi u Hrvatsku ligu Izvor: Profimedia

Posljednjih nekoliko godina hrvatski fudbal veoma je interesantan inostranim klubovima koji žele da kupe talentovanog igrača, ali i fudbalerima svjetskih klubova koji žele da se prikažu u sjajnom svjetlu. Recimo, Dani Olmo je iz Zagreba krenuo na veliko putovanje, a sada bi jedan igrač Barselone mogao da pođe tim putem.

Po informacijama koje ima Ašraf Ben Ajad, menadžer koji brine o karijeri fudbalera katalonskog tima razmatra gdje bi mogao da mu nađe klub i jedna od opcija koje su trenutno otvorene je Hrvatska. Ne navodi se koji klub bi mogao da pojača Musa Vag (23), lijevi bek koji je van Ćavijevih planova.

Možda će vas zanimati

Ovaj fudbaler svojevremeno je najavljivan kao veliki talenat u španskom gigantu, ali nije uspio da ispuni očekivanja. Redovno je nastupao za B tim, povremeno igrao i za najbolju ekipu, a uslijedile su pozajmice u Nicu i PAOK. Tamo je uspio da uhvati sjajnu formu, ali je teška povreda koju je doživio zaustavila njegov napredak.

Musa je sa gol-linije izbacio loptu i spriječio gol u mreži svog tima, ali se zato u punoj brzini zakucao u stativu. Povrijedio je koljeno i pojedini ljekari su mu preporučili da završi karijeru, ali je on spreman da ponovo zaigra fudbal. Svjestan je da za tako nešto nema prostora u Barseloni, gdje je Đordi Alba nedodirljiv na mjestu lijevog beka.

Odatle ne može da ga pomjeri ni mladi Senegalac koji je 2018. godine plaćen pet miliona evra, a od tada je odigrao samo šest mečeva za Barselonin prvi tim. Možda će uz veliku minutažu u Hrvatskoj ponovo uspjeti da se izbori za šansu u velikanu španskog fudbala.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC