• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zagrebe, Hrvatsko..." - emotivna poruka Dinamovog Srbina: Poslije tri i po godine je napustio Maksimir!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji napadač Radničkog iz Kragujevca i OFK Beograda Komnen Andrić prešao je iz Dinama u francuski Klermon.

 Komnen Andrić napustio Dinamo iz Zagreba Izvor: MN PRESS

Srpski fudbaler Komnen Andrić (27) nakon tri i po godine napustio je Dinamo iz Zagreba, a u transferu vrijednom čak milion evra pojačao je francuskog prvoligaša Klermon. Taj transfer izazvao je dosta pažnje u Hrvatskoj i Srbiji, a slična situacija je i sa oproštajnom porukom koju je Andrić poslao ljudima sa kojima je sarađivao.

Tokom tri i po sezone na Maksimiru - a u to vrijeme je bio i na dvije pozajmice, Andrić je stekao prijateljstva za cijeli život, pa se dirljivom objavom na društvenim mrežama opraštao od ljudi u klubu. Između ostalih i od Zdravka Mamića koji je imao presudnu ulogu na njegov transfer u velikana hrvatskog fudbala. 

Možda će vas zanimati

Jedan od najpoznatijih srpskih fudbalera koji su zaigrali u Hrvatskoj smatra da su mu godine provedene u Dinamu najljepše u karijeri, a da je među saigračima stekao prijatelje koji će biti tu do kraja života. O svemu tome pisao je na Instagramu, u objavi koju je prokomentarisao i zvanični nalog kluba sa Maksimira.

Ovako se oprostio.

"Institucijo, Dinamo, tako ću početi!

Došao je i taj najteži i najtužniji trenutak za mene! Nakon četiri najljepše godine u dosadašnjoj karijeri došlo je vrijeme da se oprostim od plave porodice! Odlazim uzdignute glave jer sam u svakom trenutku dao svoj maksimum za ovaj dres kako na terenu tako i van njega! Prije svega hvala svima što ste me od prvog dana prihvatili na najljepši mogući način.

Najveće hvala mojim saigračima, mojim 'bakićima', zbog kojih sam se osjećao kao kod svoje kuće i što su mi omogućili da osvojim sve što sam osvojio od kad sam u Dinamu! Hvala i za nadimak "Baka" koji sam dobio i koji ću sa ponosom nositi za cijeli život. Veliko hvala i svim navijačima na konstantnoj podršci svih ovih godina koji su bili vjetar u leđa u najtežim trenucima! Hvala i svim trenerima sa kojim sam sarađivao sve ovo vrijeme i od kojih sam mogao da naučim nove stvari. Hvala i ljudima iz kluba bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće medicinskoj službi, tetama, ekonomima, upravi kluba, ljudima iz tiket pointa.

Hvala i Zdravku Mamiću koji me je doveo u Dinamo i dao mi šansu da budem dio cijele priče. Pored svega sto mi je Dinamo dao, dao mi je i jednu od najbitniih stvari, a to su prijatelji za cijeli život koje sam stekao svih ovih godina!

Zauvijek cu biti uz vas i vaša vjerna podrška u svakoj našoj borbi. Zagrebe i Hrvatsko, do sljedećeg viđenja. Vaš Baka.

DINAMO IZNAD SVIH!", napisao je Andrić na svom Instagram profilu.

Pogledajte Komennovu objavu:

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC