• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dinamo Zagreb odbio pet miliona evra i dobio više: Evo za koliko je prodao talenta hrvatskoj legendi!

Autor Haris Krhalić

Još jedan veliki transfer na Maksimiru.

 Bartol Franjić prelazi u Volfsburg Izvor: Profimedia

Dinamo Zagreb je u pregovorima sa Volfsburgom oko transfera defanzivnog veziste Bartola Franjića (22) i njemački mediji javljaju da je pristao da ga proda za šest miliona evra. Mladi univerzalac velika je želja legendarnog hrvatskog igrača i trenera "vukova" Nika Kovača, a šampion HNL-a odbio je prvobitnu ponudu od pet miliona.

Niko Kovač (50) preuzeo je Volfsburg prije mjesec dana i želi da gradi tim oko hrvatskog bisera, koji primarno igra na poziciji defanzivnog veziste, ali je postigao važne golove sa pozicije lijevog beka, a "uskakao" je i na obje štoperske uloge.

Franjić je rođen u Zagrebu u januaru 2000, bio je kapiten mladih kategorija Dinama i u klubu je od svoje osme godine. Pod trenerom Damirom Krznarom stekao je veliko samopouzdanje i potvrdio talenat, a nakon osvajanja titule pod vođstvom Anta Čačića odbranio je titulu ovog proljeća i kao šampion se rastao sa matičnim klubom.

Franjić je kapiten mlade reprezentacije Hrvatske i očekuje se da narednih dana napusti pripreme ekipe u Sloveniji. Prvak HNL-a bez njega će se uigravati za kvalifikacije za Ligu šampiona, u kojima će 19. jula započeti dvomeč protiv makedonskog kluba Škupi ili Linkolna sa Gibraltara.

Dinamo je tako dogovorio priliv značajnog novca, a ovog ljeta je riješio i da troši, jer je doveo bivšeg štopera Verone i Atalante za četiri miliona evra.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC