• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danski drugoligaš predstavio mladog Banjalučanina: Vladimir Arsić karijeru nastavlja u Vejleu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji fudbaler Borca, GOŠK-a, Krupe i Leotara naredne sezone nastupaće u Skandinaviji.

 Vladimir Arsić Izvor: Promo/Vejle Boldklub

Mladi Vladimir Arsić, fudbaler rođen 2001. godine u Banjaluci, karijeru nastavlja u danskom drugoligašu Vejleu.

Štoper, nekadašnji omladinac banjalučkog Borca, u Vejle je stigao kao slobodan igrač, nakon što mu je ugovor sa trebinjskim Leotarom istekao. Ranije je nosio još dres Krupe i GOŠK-a iz Gabele, a sada će se prvi put oprobati u inostranstvu.

Možda će vas zanimati

Arsić je sa danskim klubom, koji je prošle sezone ispao iz najvišeg ranga, dogovorio jednogodišnju saradnju, uz opciju produžetka na još dvije godine.

"Vladimir je stigao prije nekoliko sedmica i od tada je vrijedno radio sa prvim timom. Dobro se uklopio, pokazao kvalitet u pripremnim mečevima, tako da smo odlučili da potpišemo ugovor s njim. Ovo će mu biti treća sezona u seniorskom dresu, a u svojoj biografiji već ima popriličan broj utakmica u najjačoj bh. ligi", istakao je sportski direktor Vejlea Marijus Adrijan Nikolae za klupski sajt.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Nekadašnji fudbaler banjalučkih "crveno-plavih" nastupao je i u reprezentativnom dresu omladinskih selekcija BiH, što svakako nije promaklo skautima iz Skandinavije.

"Sjajni utisci su od dolaska u Vejle. Srećan sam zbog potpisa ugovora i vjerujem da će ovo biti korak naprijed u mojoj karijeri. Klub je ambiciozan, ima sjajan stadion i radujem se igranju na njemu. Navijači očekuju igrača koji daje sve od sebe, a ja sam upravo takav - beskompromisan igrač koji daje maksimum za tim. Volim da učestvujem u organizaciji igre, iako sam prvenstveno odbrambeni igrač. Čeka me zahtjevan rad, ali zadovoljan sam što sam došao u tako ambiciozan klub poput Vejlea", poručio je Arsić.

Arsić je u novom klubu zadužio dres sa brojem 22, a priliku da debituje imaće već predstojeće subote, kada Vejle gostuje Helsingeru na otvaranju nove sezone.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC