• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real ga platio 100 miliona, a niko ga ne voli! Bura u Madridu - već osjeća zavist saigrača, jedan neće ni da ga pogleda!

Autor Haris Krhalić

Oreljen Čuameni nije imao početak u Real Madridu kakvom se nadao.

 Oreljen Čuameni u Realu Izvor: Profimedia

Real Madrid je ovog ljeta odlučio da investira novac u samo jednog fudbalera. Potpisali su Oreljena Čuamenija za 80 miliona evra, uz ispunjenje bonusa transfer bi mogao da "naraste" i na čitavih 100, međutim početak mladog francuskog veziste u šampionu Evrope nije onakav kakvom se nadao...

Iako još nisu počele čak ni pripremne utakmice, Čuameni se ne osjeća ugodno u novom okruženju, prenos španski mediji i potvrđuju da su mnogi igrači protiv njega.

Čuameni osjeća "zavist i neprijateljstvo" igrača koji igraju u veznom redu, pošto žele da i u budućnosti zadrže svoje mjesto u startnoj postavi. To se prije svega odnosi na Kazemira koji vjeruje da još mnogo toga može da pruži Real Madridu i ne sviđa mu se što je stigla zamjena za njega.

Već godinama je Kazemiro standardan u veznom redu, uz Modrića i Krosa, ali čini se da je Real Madrid prethodnim angažovanjem Valverdea i Kamavinge, sada i Čuamenija, spreman da ih potpuno zamjeni.

Zato se sada Brazilac osjeća ugroženo poslije dolaska Čumaneija i strahuje da bi mogao ispasti iz veznog reda, pa se zato prema njemu ne odnosi kao prema drugim suigračima. Štaviše, jedva da pogleda Čuamenija i sa njim ne razgovara, pošto je svjestan da će ga koštati startne postave u budućnosti.

Podsjetimo, Kazemiro je u Real Madrid stigao još 2013. godine iz Sao Paula i prvo je igrao za rezervni tim i išao na pozajmicu u Porto. Za "kraljevski klub" nastupio je na 334 utakmice i postigao 31 gol.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC