• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deki me pitao da li ću u Zvezdu, obećao sam mu! S Borjanima odrastao, Kataija jurio za sliku, a sad je i on na Marakani!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Evo zašto je novi Zvezdin fudbaler zadužio baš broj "80".

 Crvena zvezda predstavila Stefana Mitrovića Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Crvena zvezda predstavila je u utorak svoje najnovije pojačanje - dojučerašnje krilo Radničkog iz Niša Stefana Mitrovića (19). Potpisom na "Marakani" ostvario je svoju dječačku želju, o kojoj je maštao dok je odrastao u Kanadi, ali je ostvario i želju Dejana Stankovića, koji ga je pozvao među crveno-bijele prije desetak dana, na meču Zvezde i Radničkog.

"Poslije utakmice sam se pozdravio sa Stankovićem, pitao me da li hoću da dođem u Zvezdu, rekao sam mu 'Hoću'. Pitao me je 'Obećavaš?'. Odgovorio sam mu 'Obećavam' i pružili smo ruke", nasmijao se Mitrović na promociji u Medija centru stadiona "Rajko Mitić".

Možda će vas zanimati

Vidno oduševljen svime što je doživio, Mitrović je biranim riječima govorio i o Stankoviću.

"Deki Stanković Mister, možda najveće ime srpskog fudbala, stvarno mi je čast. Idol mi je uvijek bio Ronaldo, ali gledao sam Zvezdu stalno – prije četiri godine sam je u Kanadi gledao sa drugarima u kafiću, danas potpisujem za nju. Nema boljeg osjećaja", dodao je momak rođen u Kruševcu.

"TELEFON MI JE EKSPLODIRAO"

Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Cijeli transfer je završen ekspresno, a Zvezda ga je platila Radničkom pola miliona evra. "Kad je Zvezda sve objavila, telefon mi je eksplodirao i nisam znao kome prije da se javim. Radovao sam se sa porodicom i familijom i nisam se još javio novinarima i drugarima", rekao je Mitrović.

Zašto broj "80"?

"Majka mi je rođena 1980. godine, volim i Ronaldinja, on je nosio '80'", otkrio je Mitrović.

Krilni napadač bio je upitan i čime bi mogao da se nametne Stankoviću. "Mogu da igram i desno i iza špica, vidjećemo gdje će Deki Stanković da odluči da mogu da pomognem ekipi. Mogu da se nametnem brzinom, driblinzima, direktan sam igrač, volim da igram jedan na jedan, da napadam dubinu, da ulazim u šanse i mislim da tu mogu da napravim razliku", rekao je momak koji je ostavio odličan utisak u dresu Radničkog.

Iako je odrastao u Kanadi, Mitrović želi da se bori za dres srpske reprezentacije i o drugoj opciji ne razmišlja. U Radničkom je proveo prethodne tri godine i za to vrijeme se izborio za mjesto u mladim selekcijama Srbije.

"Odranije znam Borjana, on mi je komšija u Kanadi, imamo jako dobar odnos, kao što imam i sa njegovim mlađim bratom, kao i sa Erakovićem, koga znam iz mladih selekcija reprezentacije. Imam i sliku sa Kataijem od prije četiri godine, išao sam gledam Čikago (tadašnji Kataijev klub, prim. novin.) protiv Toronta i on mi je bio omiljeni igrač u Zvezdi", dodao je novi krilni ofanzivac crveno-bijelih.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC