• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dugo se spremamo za Ligu šampiona!" Stanković odmah prihvatio ulogu favorita - sve je u Zvezdinim nogama!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Crvene zvezde spreman je za još jedan pokušaj da se uđe u grupnu fazu Lige šampiona.

 Dejan Stanković o žrijebu za Ligu šampiona Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je na današnjem žrijebu u Nionu dobila protivnika za treće kolo kvalifikacija, a u redovima srpskog šampiona mogu da budu zadovoljni. Rival će biti pobjednik dvomeča koji igraju jermenski Pjunik i luksemburški Didelanž, što je najlakši posao u ovoj rundi.

Ipak, crveno-bijeli se neće opustiti. To je potvrdio sportski direktor Mitar Mrkela, a i trener Dejan Stanković podvlači da Zvezda ne smije da potcjenjuje rivale na putu do grupne faze.

Možda će vas zanimati

U prvoj rekaciji nakon žrijeba, Stanković je pomenuo i kvalitet Crvene zvezde, navodeći da se ekipa već dugo vremena sprema za ono što je očekuje u Ligi šampiona!

"Znamo šta je naš cilj i šta se očekuje od nas. Spremamo se već dugo vremena za ono što nas čeka u Ligi šampiona, i ovo je prva prepreka na našem evropskom putu. Ne potcjenjujemo nikoga, ali ni ne precjenjujemo, jer smo svjesni našeg kvaliteta, kontinuiteta, uigranosti i faktora publike koji uvijek pravi razliku u našu korist na evropskim mečevima. Sve je u našim nogama, ko god da nam bude naredni rival", rekao je Stanković za klupski sajt.

Na putu do grupne faze Lige šampiona, koju je Zvezda igrala u dvije od prethodnih pet sezona, važnu ulogu će imati i navijači crveno-bijelih!

"Vjerujem u ekipu, vjerujem da će i navijači napuniti Marakanu u prvom meču i da će biti pravo zvezdaško veče. Nas do tada očekuju još dvije prvenstvene utakmice i nadam se da ćemo nastaviti u maniru u kom smo startovali takmičarsku godinu. Svi imamo isti cilj, a to je Liga šampiona", dodao je trener Zvezde.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC