• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nema lakog rivala, svaki šampion zaslužuje poštovanje! Zvezda imala sreće, ali Mrkela opominje - mi imamo obavezu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sportski direktor Mitar Mrkela iznio je prve reakcije na žrijeb Lige šampiona.

 Mitar-Mrkela-o-zrebu-Lige-sampiona Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je odlično prošla na žrijebu za Ligu šampiona i za mjesto u plej-ofu biće potrebno da savlada šampiona Jermenije ili Luksemburga, što se - bar na papiru - čini kao lakši posao za njih.

To posebno važi ako se uzme u obzir preko koga je Zvezda sve morala da ide prethodnih nekoliko godina kako bi izborila aktuelni status koji danas ima. Zato je svakako obaveza Zvezde da nastavi istim putem i savlada Didelanž ili Pjunik, međutim ne treba ići ni u drugu krajnost i potcjenjivati.

"Kada igramo kvalifikacije za Ligu šampiona, onda tu nema lakih protivnika", poručio je sportski direktor Mitar Mrkela za zvanični sajt Crvene zvezde i potom dodao:

"Svaki šampion države zaslužuje ogromno poštovanje i težak je rival, a takav je slučaj i sada sa Pjunikom i Didelanžom. Imaju naš respekt i maksimalno ćemo pristupiti tom dvomeču, jer znamo šta nam je činiti. U obavezi Crvene zvezde je da uvijek ide na pobjedu i svjesni smo toga, a ostaje nam još da sačekamo da oni odigraju dvomeč i da definitivno saznamo ime rivala. Neće biti lako, ali želimo da prođemo i vjerujem da će ekipa uspjeti to da ostvari".

Crvena zvezda je inače i na odličan način počela sezonu u Superligi. U prvom kolu savladali su Radnički 4:0, potom su još ubjedljiviji bili od Kolubare (5:0), a do prvog meča u Evropi čekaju ih još dva meča u domaćem šampionatu.

"Dobro smo ušli u sezonu, svjesni smo da nas čekaju veliki izazovi u avgustu, takođe i publika prepoznaje trenutak i sve više ljudi je na stadionu. Spremni smo za evropske izazove", zaključio je Mitar Mrkela koji trenutno radi i na angažovanju pojačanja kako bi Zvezda stigla do grupne faze Lige šampiona.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC